Vinofol - Sauvignon NZ suché 0,187l MINI
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Farba: žltá so zelenými odleskami
Vôňa: intenzívnejšia, pripoomína tóny zrelého sadového ovocia, melóna, v pozadí s nádychom sušených kvetov
Chuť: pomerne bohatá, šťavnatá, s tónmi sadového ovocia a citrusov. Záver s jemnou mineralitou
Podávanie: k bravčovému mäsu, klobáse a saláme
Tabuľka dát
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Výber vynikajúcich praliniek, nugátov s rôznymi, zaujímavými príchuťami, horká, mliečna čokoláda. To všetko môžete zažiť pri degustácií tejto vynikajúcej a nádhernej bonboniéry. Ako luxusný darček na každú príležitosť. Prirodzene bez lepku.
Na výrobu je potrebné samorodné víno a z prezretého hrozna povyberané botrytické hrozienka – cibéby.
Číslo 5 je skutočný počet putní naplnených cibébami , ktoré sa sypú do kade, mechanicky sa rozšliapu alebo rozdrvia a pritom sa podlievajú samorodným vínom.
S počtom putní stúpa aj koncentrácia všetkých aromatických, buketných a všetkých vzácnych látok, ktoré vnímajú naše zmysly.
Tokajské víno
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Vinohradnícka oblasť Tokaj
Exkluzívna darčeková kolekcia šiestich rôznych medailových Grand Vins de Bordeaux v tradičnej drevenej kazete.
Krásna, iskrivo ružová farba. Vôňa listov čiernej ríbezle, čerstvo natrhaných jahôd a malín, jogurtu. Chuť pikantno - ovocná, s jemným zvyškovým cukrom, ktorý harmonizuje so šťavnatou kyselinkou.
Château Vircoulon je vo vlastníctve rodiny Hospital už 4 generácie od roku 1983. Patrick Hospital spravuje zámok s cieľom produkovať vysokokvalitné vína .
Výber najpopulárnejšieho portského, aké Cálem ponúka. K dispozícií v 3 miniaturách, zabalených v exkluzívnej uzatvárateľnej kazete. Ideálne ako malý darček pre milovníkov portského.
Názov „samorodné“ je slovanského pôvodu, ako originálneho a pravého z oblasti Tokaj.
Svetlejší odtieň jantárovej farby. Vo vôni sa prezentuje atraktívnou kompótovou ovocnosťou, dulí, zrelých hrušiek a hrozna podčiarknutou tmavou korenistosťou ušľachtilej botrytídy. Víno s pikantnou a živou textúrou, chuťou cibéb a hroznového kompótu , nádhernou kompozíciou jemného zvyškového cukru a výraznej tokajskej kyselinky. V dochuti citrusové a opäť veľmi živé.
Jeho zloženie predurčila história a tradícia. Obsahuje všetky tri odrody hrozna, najviac Furmintu potom Lipovina a Muškát žltý. Nie je cuvée, ale zmes hrozna.
Intenzívnejšia botrytída na hroznách napomáha k vyššej cukornatosti pri zbere, až 24°NM.
Rodina Fochesato už tri generácie pestuje vinohrady v regióne Veneto, ktorá sa nachádza 220 m/nad morom a rozprestiera sa na 12 ha vápenatej a ílovité pôdy. Práve tam sa rodí špecifická línia vín, kde sa silné prepojenie s okolitou prírodou prejavuje aj pri výbere zberu hrozna, fľaškovaní a ručnom označovaní vína. Hrozno sa zbiera v malých 20 kg boxoch s veľkou starostlivosťou. Hrozno sa premiestni do chladených oceľových nádrží pri kontrolovanej teplote; po mesiaci sa víno presunie do nových francúzskych dubových barikových sudov, kde zreje 18/20 mesiacov. Fľaškovanie prebieha približne po 24 mesiacoch. Etikety vína vzdávajú hold zvieratám, ktoré zvyčajne navštevujú obrábanú pôdu z blízkych lesov.
Červené suché víno SCHOLA SARMENTI Cubardi poteší aj tých najvyberavejších vínnych gurmánov. So svojim 15% obsahom alkoholu patrí k vínam silným, nadýchaným, pôsobivým a prosto nezabudnuteľným. Cubardi sa pripravuje výlučne z odrody Primitivo, pričom hrozno sa zberá ručne a jemne ukladá do vzdušných debničiek. Neskôr vo vinárstve podstupuje ďalší ručný výber, než začne cestu k svojej dokonalosti, pozostávajúcu z polročného zretia vo francúzskych dubových sudoch tonneaux, a z ôsmich mesiacoch vo fľaši pre ďalšie prezretie.
Výsledný nápoj v sebe spája to najlepšie z 65 rokov starých vinohradov, kde sa odroda Primitivo pestuje. Buket vína Cubardi je stelesnením aromatickej komplexnosti s pozvoľným vývojom v nose i na jazyku.
vinárstvo Ostrožovič
Tokaj cuvée, Saturnia, ľadové víno, r. 2018, biele, sladké 0,375 L
Prague Wine Trophy 2020 Veľká zlatá medaila
Furmint, Saturnia, hrozienkový výber, r. 2018, biele, sladké 0,5 L
Texas International Wine Competition USA 2020 Veľká zlatá medaila
Tokajský výber 4 putňový, r. 2003, biele, sladké, 0,375L
Prague Wine Trophy 2019 Veľká zlatá medaila
Červenkastý tón s nádychom oranžovej. Vo vôni predstavuje pekné tóny zrelého ovocia, sušeného ovocia a ľahké tóny kakaa. V ústach vyniknú sladké chute sirupového ovocia ako čerešňa a višňa, ktoré dopĺňajú zvýraznenú kyselinku tejto úrody a dokonale sa spájajú so spomienkami na jej vyzrievanie v sude a končiace dlhotrvajúcou dochuťou.
Víno je vyrobené z prezretých botrytických hrozienok - cibéb. Tie sa prelievajú samorodným suchým vínom. Číslo 4 je skutočný počet putní naplnených cibébami, ktoré sa sypú do kade, mechanicky sa rozšliapu, alebo rozdrvia a pritom sa podlievajú samorodným vínom.
S počtom putní stúpa aj koncentrácia všetkých aromatických, buketných a všetkých vzácnych látok, ktoré vnímajú naše zmysly.
Tokajské víno
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Vinohradnícka oblasť Tokaj
Vína typu tawny dozrievajú najmenej tri až štyri roky v dubových sudoch o objeme cca 550 až 2000 litrov, kde prebieha silnejšia oxidácia. Majú jemne potlačený ovocný charakter a je pre nich typická hnedočervená farba.Vôňa s jemným buketom po orieškoch a dreve. Chuť zamatová, ovocná a vyvážená. Vhodné ako digestiv k ovocným a čokoládovým dezertom a k rôznym druhom orieškov.
Burmester Sotto Voce Reserve je premium 5ročné ruby portské. Vyberajú a miešajú sa vína, ktoré zreli dlhý čas v pivniciach. Delikátne a mladé víno. Je ovocné so silným charakterom, hodvábne a teplé na podnebí, s dlhotrvajúcim záverom.
Toto portské vzdáva hold duchu a vášni žien z Burmesteru pre hudbu a umenie.
Pereg z čiernych ríbezlí je víno vyrobené výlučne z čiernych kultivarov ríbezlí, plné antioxidantov, mikroelementov a vitamínov z tohto čierneho bobuľového ovocia. S intenzívnou ríbezľovo-podmanivou vôňou, rubínovo-červenou farbou, príjemnými kyselinkami, ktoré sú dovážené zostatkovým cukrom, vytvára harmóniu zmyselných chutí s pozitívnym vplyvom na zdravie.
Vo vôni bujné arómy sušeného ovocia a korenia, s prevládajúcimi tónmi karamelu, kávy a čerešňového džemu. Na podnebí je plná a intenzívna, s tanínmi dokonale ladiacimi s jej sladkosťou, zanechávajúc sladký pocit v ústach, rovnako ako chuť tmavej čokolády. Elegantný a jemný povrch.
Rodina Fochesato už tri generácie pestuje vinohrady v regióne Veneto, ktorá sa nachádza 220 m/nad morom a rozprestiera sa na 12 ha vápenatej a ílovité pôdy. Práve tam sa rodí špecifická línia vín, kde sa silné prepojenie s okolitou prírodou prejavuje aj pri výbere zberu hrozna, fľaškovaní a ručnom označovaní vína. Hrozno sa zbiera v malých 20 kg boxoch s veľkou starostlivosťou. Hrozno sa premiestni do chladených oceľových nádrží pri kontrolovanej teplote; po mesiaci sa víno presunie do nových francúzskych dubových barikových sudov, kde zreje 18/20 mesiacov. Fľaškovanie prebieha približne po 24 mesiacoch. Etikety vína vzdávajú hold zvieratám, ktoré zvyčajne navštevujú obrábanú pôdu z blízkych lesov.