Venchi - mliečna čokoláda Cuor di Latte 100g

5,90 €
S DPH

Mliečna čokoláda vyrobená z jemných kakaových zmesí a mlieka. Prirodzene bezlepková.

Množstvo
Na sklade nie je dostatok produktov

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Kvalita a 130 ročná tradícia, to je tajomstvo značky Venchi. Už od roku 1878 môžu milovníci čokolády vychutnávať ich vynikajúce nenapodobiteľné výrobky.

Exkluzívna receptúra a prvotriedne suroviny, ktoré firma nikdy nenahrádzala menej hodnotnými náhradami, sú pre Venchi kľúčové. Každá ingrediencia je starostlivo vyberaná, či už ide o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lieskové oriešky z Piemontu alebo mandle zo Sicílie.

Mliečna čokoláda, ideálna pre každého kto miluje sladkú a zaoblenú chuť mliečnej čokolády. Vysoké percento mlieka v čokoláde (najmenej 23,5%) ju obohacuje tónmi karamelu. Užite si sladké ráno alebo si oslaďte chuť po slanom jedle. 100g čokoláda je balená v obale šetriacom čerstvosť, ktorý je súčasťou elegantnej krabičky. Táto 100g čokoláda je ideálna k vychutnávaniu.

Zloženie: 

Cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, kakaová hmota, bezvodný mliečny tukemulgátor: sójový lecitín. Prírodná vanilková príchuť. Môže obsahovať stopy iných orechov. Neobsahuje lepok.

Energetická hodnota na 100g :

energia 2385 kJ/570kcal, tuk 36g z toho nasýtené mastné kyseliny 21,6g, sacharidy 53,2g, z toho cukry 51,9g, bielkoviny 7,4g, soľ 0,3g

COK732

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Taliansko

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: