Vinofol - Ryzling Vlašský NZ suché 0,187l MINI
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Farba: českého granátu
Vôňa: stredne intenzívna a bohatá, s tónmi zrelých čiernych višní, moruše, v pozadí s tónmi čokoládových bonbónov a sladkého korenia
Chuť: stredne plná, osviežujúca s krásne suchá, s tónmi plných čerešní, moruše a čiernych ríbezlí
Tabuľka dát
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Elegantný, okrúhly oranžový box s Venchi pralinkami.
Obsahuje:
Giandujotti: lieskovo oriešková plnka , 33% Piemontských orieškov
Chocaviar : čokolády plnené jemným Cuor di Cacao, obalené v dvojitej vrstve čokolády (75% horká čokoláda pod vrstvou 56% horkej čokolády) a posypané 75% granulátom
Horká čokoláda : celé lieskové orechy z 56% horkej čokolády
Ngugatine: chrumkavá čokoláda vyrobená z nakrájaných karamelizovaných lieskových orechov, potiahnutá 56% horkou čokoládou
Cremino: Stredná vrstva mliečnej čokolády s mandľovým krémom medzi dvoma vrstvami mliečnej Gianduji
Pistachio Créme: čokoláda s mäkkým vnútrom z bielej čokolády s krémom z pistácií a lieskových orechov , posiata lieskovými orieškami, mandľami a jemne solenými celými pistáciami, poliata slaným karamelom.
Zaujímavé spojenie odrôd Alibernet, Frankovka modrá a Pinot noir. Víno pochádza z pieskových dún východoslovenskej obce Streda nad Bodrogom z najnižšie položených viníc na Slovensku.
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Východoslovenská vinohradnícka oblasť
Obec : Streda nad Bodrogom
Tinazzi je rodinná vinárska spoločnosť, založená v 60.tych rokoch Eugeniom Tinazzim, v regióne Benátsko (Veneto) na severe Talianska, pri jazere Garda. Dnes v jeho šľapajách pokračuje jeho syn Gian Andrea, spolu so svojimi deťmi Francescou a Giorgom.
V súčasnosti vlastnia vinice aj v J časti Talianska, v Apúlii (Puglia), ktorá im svojou krásou učarovala. Tak vzniklo unikátne prepojenie vinárskej tradície S a J Talianska v rámci jednej vinárskej rodiny.
Tinazzi Generation je špeciálnym výberom tých najlepších vín z Veneta - Amarone della Valpolicella a Valpolicella Ripasso Superiore - a z Puglie - Primitivo di Manduria. Andrea, Giorgio a Francesca si vybrali vína, ktoré by ich reprezentovali a každú fľašu osobne podpísali. Názvy vín sú tvorené ich iniciálkami a rokom narodenia.
Mladé, vyvážené a harmonické cuvée v sebe skrýva arómy a chute odrôd Muller Thurgau a Muškát Moravský. Inzenzívne voňavé a v chuti dlhé ovocné. Vegánske.
Hepy Bery je spojenie vína s ovocnými šťavami. Ľahké osviežujúce vína s nízkym obsahom histamínov.
Lipovina infúzovaná višňovou šťavou.
Bez pridania repného cukru
Bez pridania umelých farbív
Bez pridania umelých aróm
Bez chemickej stabilizácie
100% Slovenský produkt
Názov „samorodné“ je slovanského pôvodu, ako originálneho a pravého z oblasti Tokaj.
Svetlejší odtieň jantárovej farby. Vo vôni sa prezentuje atraktívnou kompótovou ovocnosťou, dulí, zrelých hrušiek a hrozna podčiarknutou tmavou korenistosťou ušľachtilej botrytídy. Víno s pikantnou a živou textúrou, chuťou cibéb a hroznového kompótu , nádhernou kompozíciou jemného zvyškového cukru a výraznej tokajskej kyselinky. V dochuti citrusové a opäť veľmi živé.
Jeho zloženie predurčila história a tradícia. Obsahuje všetky tri odrody hrozna, najviac Furmintu potom Lipovina a Muškát žltý. Nie je cuvée, ale zmes hrozna.
Intenzívnejšia botrytída na hroznách napomáha k vyššej cukornatosti pri zbere, až 24°NM.
vinárstvo Ostrožovič
Sýty slamovo-žltý po okrajoch až zlatý farebný odtieň pripomína západ slnka nad Tokajom. Na prvý dojem pôvabný buket lúčnych kvetov, lipy a cypru dopĺňajú tóny vinohradníckych broskýň a plodov rakytníka. Chuť vína je ohnivá, plná života. Tvoria ju kúsky ružového pomela obsypané jadierkami granátového jablka a stonkami rebarbory, čím víno nadobúda mierne exotický charakter. Osviežujúca harmónia jemného zvyškového cukru a hravých kyselín na pozadí sladkého dreva pekne ukončuje minerálnu stopu v dochuti
Château Vircoulon je vo vlastníctve rodiny Hospital už 4 generácie od roku 1983. Patrick Hospital spravuje zámok s cieľom produkovať vysokokvalitné vína .
Portské vína typu Tawny zrejú v dubových sudoch pri objeme cca 550 litrov, kde prebieha silnejšia oxidácia. Majú jemne potlačený ovocný charakter s korenitoorechovým nádychom a ľahkou hnedočervenou farbou. V horúcich letných dňoch sa môžu servírovať aj mierne chladené.
Červené suché víno SCHOLA SARMENTI Cubardi poteší aj tých najvyberavejších vínnych gurmánov. So svojim 15% obsahom alkoholu patrí k vínam silným, nadýchaným, pôsobivým a prosto nezabudnuteľným. Cubardi sa pripravuje výlučne z odrody Primitivo, pričom hrozno sa zberá ručne a jemne ukladá do vzdušných debničiek. Neskôr vo vinárstve podstupuje ďalší ručný výber, než začne cestu k svojej dokonalosti, pozostávajúcu z polročného zretia vo francúzskych dubových sudoch tonneaux, a z ôsmich mesiacoch vo fľaši pre ďalšie prezretie.
Výsledný nápoj v sebe spája to najlepšie z 65 rokov starých vinohradov, kde sa odroda Primitivo pestuje. Buket vína Cubardi je stelesnením aromatickej komplexnosti s pozvoľným vývojom v nose i na jazyku.
Výber najpopulárnejšieho portského, aké Cálem ponúka. K dispozícií v 3 miniaturách, zabalených v exkluzívnej uzatvárateľnej kazete. Ideálne ako malý darček pre milovníkov portského.
Má rubínovú červeno - fialovú farbu. Je to zvodné a stimulujúce mladé víno, ktoré si zachovalo svoju silnú a živú osobnosť a mimoriadne ovocný, čerstvý a originálny buket. Má fantastickú arómu čerstvých hrozien s kvetinovým tónom. Je zmesou z niekoľkých zberov. Prvé tri roky zreje v dubovom sude, potom sa prečerpe do oceľových tankov a potom sa kupážuje a fľašuje a jemne filtruje. Podávame pri teplote 14°-15°C; vhodne doplňuje jahodové a čokoládové dezerty.
Clos du Calvaire, Châteauneuf du Pape, Francúzsko. Toto víno z miesta zvaného "La Crau", považovaného za jedno z najlepších a najstarších v Châteauneuf du Pape. Jeden z parciel vysadených tesne po epidémii (1866) patril ich starej mame z otcovej strany Marie-Louise Mayard. Otec pomenoval parcelu „la Crau de ma Mère“, názov, ktorý sa teraz preniesol aj na toto víno. Strú mamu nikdy nepoznali, a tak sme jej vzdali hold.
Hepy Bery je spojenie vína s ovocnými šťavami. Ľahké osviežujúce vína s nízkym obsahom histamínov.
Lipovina infúzovaná jahodovou šťavou
Bez pridania repného cukru
Bez pridania umelých farbív
Bez pridania umelých aróm
Bez chemickej stabilizácie
100% Slovenský produkt
vinárstvo Ostrožovič
Set tokajských odrôd Furmint, Lipovina a Muškát žltý v modernom prevedení rady Special collection v papierovom obale s logom Ostrožovič.
Hepy Bery je spojenie vína s ovocnými šťavami. Ľahké osviežujúce vína s nízkym obsahom histamínov.
Lipovina infúzovaná ríbezľovou šťavou
Bez pridania repného cukru
Bez pridania umelých farbív
Bez pridania umelých aróm
Bez chemickej stabilizácie
100% Slovenský produkt
Vína spoločnosti Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém, vyžadujúci si silné a šikovné ruky, ktorý je datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hrozna, kde sa rovným dielom vinári starajú o hlinu, v ktorej rastie, ako aj o jednotlivé kríky.
Toto červené suché víno Roccamora sa pripravuje z hrozna zberaného ručne. Samotné víno zreje v tankoch z nerezovej ocele.