Beluga Transatlantic Leather 40% 0,7l

59,90 €
S DPH

Beluga Transatlantic nie je len vodkou, ale exkluzívnym produktom dizajnérov, vyrobeným výhradne ručne, v súlade so svojím jedinečným receptom. Táto vodka je z kolekcie špeciálnej edície a je symbolom jachtárov. 

Množstvo
Na sklade nie je dostatok produktov

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Beluga Transatlantic tak ako Beluga Gold Line je plnená do fliaš z krištáľovo čistého francúzskeho skla a každá fľaša je ozdobená 3D symbolom ryby Beluga (jeseter).

V chuti je výraznejšia než základná rada Beluga Noble. Jedným z najvýraznejších rysov produkcie vodky Beluga je fakt, že jej príprava vyžaduje použitie čírej artézskej vody pochádzajúcej zo sibírskych prameňov pod tlakom a využitie enzýmov sladového alkoholu, ktoré napomáhajú výrazne zlepšit chuť vodky. Špeciálny slad dodáva vodke Beluga sýtu a ušľachtilú chuť. Zložitý technologický proces výroby vodky Beluga trvá približne mesiac. Obsahuje niekoľko štádií: filtrácia rovnanie/ hladenie, zjemnenie a zrenie produktu povinne určenú dobu. Po každom cykle je vodka uložená k utíšeniu a relaxácii. Povinnou požiadavkou je aj 6-denné pálenie. Vodka Beluga je plnená do fliaš až potom, keď sa naplno usadí a nadobudne celistvú chuť.

VDK138

Tabuľka dát

Obsah alkoholu (%)
40
Objem (l)
0.7
Krajina pôvodu
Čierna Hora
Druh
Vodka
Balenie
Darčekové balenie
Nový produkt

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: