Ferrand Cognac 10 Générations Port Cask LE 44% 0,5l

49,90 €
S DPH

Je to limitovaná edícia od známej francúzskej značky Ferrand Cognac. Oproti svojej základnej verzii Ferrand Cognac 10 Generations získala táto limitka druhotné zrenie v sudoch po portskom víne, ktoré skvele doplnilo chuťovú rozmanitosť tohto koňaku.

Po 5-6 dňovej fermentácii hrozna odrody Ugni-Blanc bol koňak destilovaný v tradičných medených kotloch double pot still zahrievaných priamym plameňom. Po úvodnom zrení v sudoch vyrobených z francúzskeho dubového dreva prišlo na rad sekundárne zrenie v sudoch, ktoré predtým obsahovali portské víno. Do fliaš bol naplnený pri 44% alkoholu pre intenzívnejšiu chuť.

Množstvo
Na sklade nie je dostatok produktov

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Vôňa: Začína s tónmi vanilky, karamelu, mandlí, marhulí a kokosu. Neskôr sa vyvíja do florálnych tónov ruží, pomarančových kvetov a muškátového oriešku.

Chuť: Bohatá a plná s krémovou textúrou. Nájdete v nej chute bielej čokolády, pečenej hrušky, vanilka, pražené vlašské orechy, med a škorica.

Záver: Veľmi dlhý a opäť krémový. Tóny fíg, sliviek a bergamotu sú doplnené o muškátový oriešok, sladké drievko a vanilku.

 

COG047

Tabuľka dát

Obsah alkoholu (%)
44
Objem (l)
0.5
Krajina pôvodu
Francúzsko
Región
Cognac
Balenie
Darčekové balenie

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: