OSA Whisky Barrel Tasting Set 40% 3 x 0,05l mini

26,90 €
S DPH

Old st. Andrews Clubhouse Blended Scotch whisky je špeciálne vyrábaná škótska whisky zo starostlivo vybraného obilninového sladu. Táto whisky je pre tých, ktorí hľadajú niečo nové, chcú zažiť nevšedný zážitok, či sú len veľkými milovníkmi whisky. Môžete testovať:)

Množstvo
Posledné kusy v sklade

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

 'Twilight'  - svieža a jemná chuť citrónovej trávy a jabĺk z minimálne 10 rokov zrenia v sudoch z amerických bielych dubov. Jemná kvetinová vôňa, pozýva napiť sa a oceniť osviežujúce tóny citrusových plodov a nádych zázvoru. Ľahký a dostatočne svieži záver-'Twilight' je dokonalý pozdrav na konci dňa.

“Fireside“ má ľahkú rašelinovo - dymovú príchuť ako výsledok prastarého procesu sušenia sladového jačmeňa v peciach za použitia rašeliny ako paliva s pridanými náznakmi trávy a machu pochádzajúcimi z reakcií alkoholu po viac ako 12 rokoch v dubových sudoch. Výsledkom je silne srdce zahrievajúci pocit a suchý záver.

„Nightcap“ je 15-ročná prémiová whisky, ktorá si Vás získa svojou bohatou, podmanivou, medovou a drevitou chuťou. 15-ročné zrenie v európskych dubových sudoch, dodáva tejto whisky vyvážené zloženie výraznej chuti zanechávajúc dlhý sladký pocit spokojnosti. Perfektná cesta ako zakončiť Váš deň.

WHSS173

Tabuľka dát

Obsah alkoholu (%)
40
Objem (l)
3x0.05
Krajina pôvodu
Veľká Británia
Balenie
Darčekové balenie

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: