Venchi - horká čokoláda Cuor di Cacao 85 % 100g

5,90 €
S DPH

Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.


Množstvo
Posledné kusy v sklade

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Kvalita a 130 ročná tradícia, to je tajomstvo značky Venchi. Už od roku 1878 môžu milovníci čokolády vychutnávať ich vynikajúce nenapodobiteľné výrobky.

Exkluzívna receptúra a prvotriedne suroviny, ktoré firma nikdy nenahrádzala menej hodnotnými náhradami, sú pre Venchi kľúčové. Každá ingrediencia je starostlivo vyberaná, či už ide o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lieskové oriešky z Piemontu alebo mandle zo Sicílie.

85% horká čokoláda z radu Cuor di Cacao.  Čokoláda je vyrobená zo zmesi rôznych druhov kakaa z rôznych častí sveta.

Príjemná aromatická intenzita odvodená od vysokého percenta kakaa, avšak bez toho, aby obsahovala kyslé tóny. Ideálne pre milovníkov čistej horkej čokolády.

100g čokoláda je balená v obale šetriacom čerstvosť, ktorý  je súčasťou elegantnej krabičky. 100g čokoláda je ideálna veľkosť pre vychutnávanie. Prirodzene bezlepková.

Zloženie:

Kakaová hmota, organická kakaová hmota z Ekvádoru, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková príchuť. Môže obsahovať kúsky orechov a mlieko.

Energetická hodnota na 100g :

Energia 2523 kJ/ 603 kcal, tuk 48,4g z toho nasýtené mastné kyseliny 29g, sacharidy 24,2g z toho cukry 14,4g, bielkoviny 11,4g, soľ 0,2g

COK740

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Taliansko

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: