Kvalita a 130 ročná tradícia, to je tajomstvo značky Venchi. Už od roku 1878 môžu milovníci čokolády vychutnávať ich vynikajúce nenapodobiteľné výrobky.
Exkluzívna receptúra a prvotriedne suroviny, ktoré firma nikdy nenahrádzala menej hodnotnými náhradami, sú pre Venchi kľúčové. Každá ingrediencia je starostlivo vyberaná, či už ide o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lieskové oriešky z Piemontu alebo mandle zo Sicílie.
Krémová čokoláda s troma vrstvami – jedna vrstva bielej pistáciovej Gianduji medzi dvoma vrstvami mliečnej pistáciovej Gianduji.
Táto čokoládová variácia klasického receptu Cremino 1878 má jemnú krémovú štruktúru a delikátnu dlhotrvajúcu chuť. (výrobok vyrobený výlučne z lieskových orechov z Piedmont).
100g čokoláda je balená v obale šetriacom čerstvosť, ktorý je súčasťou elegantnej krabičky. Prirodzene bezlepková.
Zloženie:
Cukor, pistáciový krém 25%, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sušená smotana (z mlieka), emulgátor: sójový lecitín, bezvodný mliečny tuk, prírodná vanilková príchuť. Môže obsahovať kúsky iných orechov.
Energetická hodnota na 100g :
energia 2461 kJ/ 588 kcal, tuk 39,7g z toho nasýtené mastné kyseliny 17,5g, sacharidy 48,4g z toho cukry 43,2g, bielkoviny 8,9g, soľ 0,19g.