Venchi - čokoláda Cremino 1878 110g

6,90 €
S DPH

Trojvrstvová Cremino čokoláda – vrstva bielej čokolády s mandľovým krémom medzi dvoma vrstvami mliečnej gianduji s lieskovými orieškami.

Vynikajúca kvalita nadčasovej čokolády Cremino, ktorá je typická pre dedičstvo Piemontu, v pôvodnom recepte z roku 1878. Jemná konzistencia, sladká a upokojujúca chuť. Zvyšovač relaxácie.

Čokoláda Cremino 1878 10g je balená v špeciálnom obale šetriacom čerstvosť, ktorý  je súčasťou elegantnej krabičky.

Venchi rad Cremino čokolád taktiež zahŕňa horkú čokoládu Cremino a pistáciovú čokoládu Cremino.

Prirodzene bezlepková.

Množstvo
Skladom

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Kvalita a 130 ročná tradícia, to je tajomstvo značky Venchi. Už od roku 1878 môžu milovníci čokolády vychutnávať ich vynikajúce nenapodobiteľné výrobky.

Exkluzívna receptúra a prvotriedne suroviny, ktoré firma nikdy nenahrádzala menej hodnotnými náhradami, sú pre Venchi kľúčové. Každá ingrediencia je starostlivo vyberaná, či už ide o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lieskové oriešky z Piemontu alebo mandle zo Sicílie.

Zloženie:

Cukor, kakaové maslo, krém z lieskových orechov z Piedmont 16,7%, sušené plnotučné mlieko, mandľový krém 11,1%, kakaová hmota, sušená srvátka (mlieko), bezvodný mliečny tuk, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková príchuť. Môže obsahovať kúsky iných orechov. Neobsahuje lepok. 

Energetické hodnoty na 100g :

 energia 2532 kJ/605 kcal, tuk 43g z toho nasýtené mastné kyseliny 17,1g, sacharidy 42,8g z toho cukry 40g, bielkoviny 9,8g, soľ 0,21g

COK726

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Taliansko

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: