Venchi - čokoláda Cremino 1878 110g

6,90 €
S DPH

Trojvrstvová Cremino čokoláda – vrstva bielej čokolády s mandľovým krémom medzi dvoma vrstvami mliečnej gianduji s lieskovými orieškami.

Vynikajúca kvalita nadčasovej čokolády Cremino, ktorá je typická pre dedičstvo Piemontu, v pôvodnom recepte z roku 1878. Jemná konzistencia, sladká a upokojujúca chuť. Zvyšovač relaxácie.

Čokoláda Cremino 1878 10g je balená v špeciálnom obale šetriacom čerstvosť, ktorý  je súčasťou elegantnej krabičky.

Venchi rad Cremino čokolád taktiež zahŕňa horkú čokoládu Cremino a pistáciovú čokoládu Cremino.

Prirodzene bezlepková.

Množstvo
Na sklade nie je dostatok produktov

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Kvalita a 130 ročná tradícia, to je tajomstvo značky Venchi. Už od roku 1878 môžu milovníci čokolády vychutnávať ich vynikajúce nenapodobiteľné výrobky.

Exkluzívna receptúra a prvotriedne suroviny, ktoré firma nikdy nenahrádzala menej hodnotnými náhradami, sú pre Venchi kľúčové. Každá ingrediencia je starostlivo vyberaná, či už ide o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lieskové oriešky z Piemontu alebo mandle zo Sicílie.

Zloženie:

Cukor, kakaové maslo, krém z lieskových orechov z Piedmont 16,7%, sušené plnotučné mlieko, mandľový krém 11,1%, kakaová hmota, sušená srvátka (mlieko), bezvodný mliečny tuk, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková príchuť. Môže obsahovať kúsky iných orechov. Neobsahuje lepok. 

Energetické hodnoty na 100g :

 energia 2532 kJ/605 kcal, tuk 43g z toho nasýtené mastné kyseliny 17,1g, sacharidy 42,8g z toho cukry 40g, bielkoviny 9,8g, soľ 0,21g

COK726

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Taliansko

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: