CACHET - Dezert LUX pralinky biela, mliečna a...
LUXUSNÉ BELGICKÉ PRALINKY : zmes praliniek v bielej, mliečnej a horkej čokoláde.
Extra jemná biela čokoláda. Naše jednoduché, prvotriedne suroviny – kakaové maslo, cukor a prírodná vanilka – sú skombinované tak, aby vám umožnili zažiť čistú sladkosť a krémovosť, ktorá je bez hraníc. Ideálne ako chutné občerstvenie alebo ako dezert - v kombinácii s červeným ovocím alebo pohárom sherry.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Zloženie :
Biela čokoláda. Bezlepkové zložky : cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka (z mlieka), emulgátor: Sójový lecitín, prírodná vanilková príchuť. Môže obsahovať stopy orechov.
Energetické hodnoty na 100g :
energia 2394kJ / 574 kcal, tuk 35.8g z toho nasýtené 21.4g, sacharidy 57,8g z toho cukry 57,8g, bielkoviny 5.1g, soľ 0,23g
LUXUSNÉ BELGICKÉ PRALINKY : zmes praliniek v bielej, mliečnej a horkej čokoláde.
Extra horká čokoláda vyrobený z troch vrstiev jemného Cremina: dve vrstvy 75% horkej čokolády s lieskovými orieškami, medzi ktorými je vrstva 56% horkej čokolády s mandľovým krémom.
Makaróny sú nepochybne jedným z najvyhľadávanejších cukrárskych symbolov v Paríži. Dokonale definuje francúzske umenie prostredníctvom svojich viacerých chutí.
Luxusná bonboniéra, výber fantastických chocoviar praliniek od najlepšieho majstra čokolády. Špičková, svetovo uznávaná kvalita, tradičné výrobné postupy, lahodná chuť – to je čokoláda Venchi. Prirodzene bez lepku.
Výber kvalitných čokolád od Maxim´s de Paris. Podeľte sa o gurmánske potešenie a podľahnite všetkým arómam čistého kakaa Maxima.
Darčekový box obsahuje:
-Fondántové koliesko z horkej čokolády
-Lieskovo-oriešková pralinka s chrumkavými cereáliami
-Horká čokoláda s giandujou
-Biela čokoláda Rocher s mandľovou pralinkou
-Mliečna ganache
-Mliečna čokoláda s lieskovo-orieškovou pralinkou
-Mliečna čokoláda Rocher s lieskovo-orieškovou pralinkou
-Pralinka s nugátom.
Neobsahuje alkohol.
Delafaille Bonboniéra obsahuje výborné plnené pralinky z belgickej čokolády v luxusnom zlatom metalickom papiera.
Je vybavená zlatou stuhou a visačkou. Na visačke sú vyobrazené obsiahnuté pralinky.
Obsah: 16 ks belgických plnených praliniek (8 ks mliečnych praliniek, 4 ks z horkej čokolády, 4 ks z bielej čokolády).
Výber vynikajúcich praliniek, nugátov s rôznymi, zaujímavými príchuťami, horká, mliečna čokoláda. To všetko môžete zažiť pri degustácií tejto vynikajúcej a nádhernej bonboniéry. Ako luxusný darček na každú príležitosť. Prirodzene bez lepku.
Mliečna čokoláda vyrobená z jemných kakaových zmesí a mlieka. Prirodzene bezlepková.
Táto jemne slaná tyčinka z pistácií a bielej čokolády s chrumkavými celými pistáciami je ako stvorená pre milovníkov pistácií.
Cremino v celej svojej zahaľujúcej dobrote, striedanie vrstiev jemných zmesí kakaa, mlieka a Gianduie. Krémová, ale vyvážená chuť .
Bravčová terina s korením Espelette.
Táto chuťovo výrazná paštéta z naloženého jelenieho mäsa s brusnicami je skutočnou lahôdkou pre znalcov a milovníkov zverinových špecialít.
Husacia alebo kačacia foie gras?
Ešte stále váhate medzi silou kačacieho foie gras a pochúťkou husacieho foie gras? V Maxim's vám
ponúkame výnimočnú husaciu husacinu.
Za veľmi prijateľnú cenu objavte konzervu husacej husacej pečene. Dokonale doplní vaše slávnostné
jedlá. Oceníte ochutnanie kvalitnej foie gras, vyrobenej v súlade s francúzskou tradíciou.
Táto malá plechovka s hmotnosťou 65 g bude ideálna na aperitív. Ak chcete ochutnať naše foie gras
so svojou rodinou alebo priateľmi, vyberte si 200g husaciu husaciu pečeň...pôžitok z degustácie
zaručený!
Balenie obsahuje :
tortiglioni 350g, Pesto Genovee 280g, korenie Basilico 20g, drevená lyžica
Návod na varenie:
1. Priveďte 5 litrov osolenej vody do varu. ( na 1 liter na každých 100 g cestovín ) a pridajte
cestoviny do vriacej vody. Talianske cestoviny “al dente“ varte odkryté asi 9 minút za
občasného miešania.
2. Dobre scedíme, pričom si necháme asi 1/4 šálky vody z cestovín.
3. Do scedených cestovín pridajte genovese pesto spolu s požadovaným množstvom bazalky, ak
potrebujete viac tekutiny, pridajte ešte trochu odloženej vody z cestovín, dusíme len 1
minútu.
4. Podávajte teplé. Buon appetito!
Chocoviar Stracciatella v tyčinkovej verzii: plnená smotanou, kúskami čokolády a vanilkovým strukom, poliata mliečnou čokoládou a mliečnymi perličkami Chocoviar.
Mozartove guličky so slivkovým marcipánom .
Lahodná kompozícia slivkového marcipánu , potiahnutá mliečnou čokoládou a doladená orieškovým nugátom.