Venchi - Biela čokoláda s pistáciovou pastou a slanými pistáciami 100g

7,60 €
S DPH

Táto jemne slaná tyčinka z pistácií a bielej čokolády s chrumkavými celými pistáciami je ako stvorená pre milovníkov pistácií.

Množstvo
Na sklade nie je dostatok produktov

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Kvalita a 130 ročná tradícia, to je tajomstvo značky Venchi. Už od roku 1878 môžu milovníci čokolády vychutnávať ich vynikajúce nenapodobiteľné výrobky.

Exkluzívna receptúra a prvotriedne suroviny, ktoré firma nikdy nenahrádzala menej hodnotnými náhradami, sú pre Venchi kľúčové. Každá ingrediencia je starostlivo vyberaná, či už ide o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lieskové oriešky z Piemontu alebo mandle zo Sicílie.

Krémová čokoláda s troma vrstvami – jedna vrstva bielej pistáciovej Gianduji medzi dvoma vrstvami mliečnej pistáciovej Gianduji.

Táto čokoládová variácia klasického receptu Cremino 1878 má jemnú krémovú štruktúru a delikátnu dlhotrvajúcu chuť. (výrobok vyrobený výlučne z lieskových orechov z Piedmont).

100g čokoláda je balená v obale šetriacom čerstvosť, ktorý  je súčasťou elegantnej krabičky. Prirodzene bezlepková.

Zloženie: cukor, pistáciový krém 25%, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sušená smotana (z mlieka), emulgátor: sójový lecitín, bezvodný mliečny tuk, prírodná vanilková príchuť. Môže obsahovať kúsky iných orechov.

Energetické hodnoty na 100g :

energia 2461 kJ/ 588 kcal, tuk 39,7g z toho nasýtené mastné kyseliny 17,5g,  sacharidy 48,4g z toho cukry 43,2g, bielkoviny 8,9g, soľ 0,19g

COK066

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Taliansko

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: