Venchi - mliečna čokoláda s celými lieskovými orieškami 800g

47,90 €
S DPH

Maxi verzia mliečnej čokolády s celými lieskovými orieškami z Piemont .

Množstvo
Na sklade nie je dostatok produktov

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Kvalita a 130 ročná tradícia, to je tajomstvo značky Venchi. Už od roku 1878 môžu milovníci čokolády vychutnávať ich vynikajúce nenapodobiteľné výrobky.

Exkluzívna receptúra a prvotriedne suroviny, ktoré firma nikdy nenahrádzala menej hodnotnými náhradami, sú pre Venchi kľúčové. Každá ingrediencia je starostlivo vyberaná, či už ide o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lieskové oriešky z Piedmontu alebo mandle zo Sicílie.

 800g mliečna maxi čokoláda s lieskovými orieškami: maxi verzia klasickej mliečnej čokolády obsahujúca najmenej 30% celých lieskových orechov z Piedmont.

Jedinečný produkt na základe jeho organoleptických vlastností, zmes stredomorských príchutí, ktoré zvyšujú úzke spojenie medzi chuťou a regiónom. Formát MAXI je perfektnou alternatívou ako darček pre každého, kto miluje čokoláda s lieskovými orieškami.

 Zloženie: lieskové orechy z Piedmont, cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, kakaová hmota, bezvodný mliečny tuk, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková príchuť. Môže obsahovať stopy orechov.

 Energetické hodnoty na 100g: energia: 2540 kJ/ 607 kcal, tuk: 44,9g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 17,1g, sacharidy: 39g, z toho cukry: 37,4g, bielkoviny: 9,9g, soľ: 0,22g.

COK759

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Taliansko

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: