Venchi - čokoládová cigara nugát 100g

6,90 €
S DPH

Ručne vyrobená cigara Nougatine Truffle Chocolate. Vnútro cigary tvorí kakaová hmota, ktorá obsahuje nakrájané karamelizované kúsky lieskových orechov z Piedmont, balené vo vrstve horkej čokolády. Prirodzene bezlepková.

Množstvo
Na sklade nie je dostatok produktov

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Kvalita a 130 ročná tradícia, to je tajomstvo značky Venchi. Už od roku 1878 môžu milovníci čokolády vychutnávať ich vynikajúce nenapodobiteľné výrobky.

Exkluzívna receptúra a prvotriedne suroviny, ktoré firma nikdy nenahrádzala menej hodnotnými náhradami, sú pre Venchi kľúčové. Každá ingrediencia je starostlivo vyberaná, či už ide o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lieskové oriešky z Piemontu alebo mandle zo Sicílie.

Nugátová čokoládová cigara, plnená kakaovým krémom a giandujou, obalená v dvojitej vrstve mliečnej čokolády a 56% horkej čokolády.

Výplň je obohatená kúskami karamelu, ktorých konzistencia pripomína chrumkavosť karamelizovaného lieskového orecha Nougatine.

Čokoládové cigary sú ťahané za studena, aby sa zachovala chuť. Cigara je príležitosťou na konzumáciu čokolády originálnym a hravým spôsobom. Môže sa nakrájať na plátky a zdieľať alebo konzumovať po jedle spárovanom s whisky.

Zloženie:

Cukor, kakaové maslolieskové orechy z Piedmont, kakaová hmota, sušené plnotučné mlieko, karamel (cukor, glukózový sirupsmotana (z mlieka), maslo (z mlieka)), kakaový prášok, emulgátor: sójový lecitín, bezvodný mliečny tuk, prírodná vanilková príchuť. Môže obsahovať kúsky orechov, mlieko a sóju.

Energetická hodnota na 100g :

energia 2352 kJ/562kcal, tuk 36,7g z toho nasýtené mastné kyseliny 18,4g, sacharidy 49,7g z toho cukry 47,7g, bielkoviny 6,1g, soľ 0,11g

COK739

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Taliansko

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: