Maxim's - karamelizované mandle v mliečnej...
Karamelizované mandle v mliečnej čokoláde v elegantnej plechovej dóze.
Karamelizované mandle v mliečnej čokoláde v elegantnej plechovej dóze.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Zloženie :
karamelizované mandle 26,9% (mandle, cukor, glukózový sirup, med), cukor, kúsky karamelu (cukor,
glukózový sirup, sušené plnotučné mlieko, čerstvá smotana , slané maslo, soľ, emulgátor: repkový
lecitín), sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, kakaová hmota, obaľovacie činidlá (šelak E904,
arabská guma E414), emulgátor: sójový lecitín, glukózový sirup, prírodná vanilková aróma, škrob,
farbivo: E150c.
Alergény : Môže obsahovať stopy vajec, lepok, iné orechové škrupinky.
Energetická hodnota na 100g :
Energia 2189kJ / 553kcal, tuk 30g z toho nasýtené mastné kyseliny 11g, sacharidy 52g z toho cukry 46g, bielkoviny 8,9g, soľ 0,47g
Karamelizované mandle v mliečnej čokoláde v elegantnej plechovej dóze.
Elent Distillery – Pravá Marhuľovica 50% 0,7l
Balenie obsahuje :
Penne 400g, Pummarola 280g, korenie Arrabiata 30g, drevená lyžica
Návod na varenie:
1. Priveďte 5 litrov osolenej vody do varu. (100 g cestovín na 1 liter vody ) Pridajte cestoviny
do vriacej vody. Talianske cestoviny “al dente“ varte odkryté asi 9 minút za občasného
miešania.
2. Kým sa cestoviny varia, nalejte do veľkej panvice omáčku pummarola spolu s požadovaným
množstvom korenia arrabbiata a priveďte ju do varu.
3. Scedené cestoviny pridajte do omáčky a za stáleho miešania varíme ešte jednu minútu.
4. Podávajte teplé. Buon appetito!
Biela čokoláda s lieskovými orieškami, mandľami a ľahko solenými pistáciami.
Lieskovoorechový nugát v mandľovom a pistáciovom marcipáne obalené mliečnou a horkou čokoládou.
Tyčinka z drobivého nugátu s piemontskými lieskovými orieškami plnená Gianduiou a pokrytá čokoládou.
Chocoviar Stracciatella v tyčinkovej verzii: plnená smotanou, kúskami čokolády a vanilkovým strukom, poliata mliečnou čokoládou a mliečnymi perličkami Chocoviar.
90g blok kačacieho foie gras, dodávaný v skle, ponúka kombináciu kvality, nápaditej prezentácie a atraktívnej ceny. Túto delikatesu ocenia nie len najnáročnejší gurmáni.
Foie gras v regióne Périgord je predovšetkým otázkou know-how. Foie gras ako ľudské veľdielo nie je nikde vnímané tak markantne ako práve v regióne, kde sa z neho stalo umenie ocenené skutočnými gurmánmi.
Bažantia paštéta s hľuzovkami je vyrobená z kvalitných kúskov bažanta a je jednou z najcennejších pernatej zveri. Má lahodnú krémovú štruktúru, ktorú dokonale dopĺňa chuť hľuzovky. Odporúča sa ako desiata natretá na chlieb, pretože má veľmi jemnú a chutnú štruktúru.
Vyzreté moravské marhule sú ideálnou surovinou na výrobu džemov. Šetrným varením sa nám podarilo čiastočne zachovať kúsky marhúľ. Veľmi obľúbený nie len medzi deťmi.
BELGICKÁ BIELA ČOKOLÁDA S KOKOSOM
Mäkký kakaový krém s jemnou pomarančovou kôrou obalený v škrupine 60% tmavej čokolády. Prirodzene bezlepková.
Lahodná kačacia terina s figami a vínom Loupiac .
Maxi verzia mliečnej čokolády s celými lieskovými orieškami z Piemont .
BELGICKÁ EXTRA HORKÁ ČOKOLÁDA 85%
Mliečna čokoláda s celými lieskovými orieškami z Piedmont. Použité len lieskové orechy z Piedmont. Prirodzene bezlepková.
Mix rôznych bonbónov v zlatej darčekovej krabičke. Perfektný nápad na darček pre milovníkov čokolády Gianduie. Balenie zahŕňa mliečnu a tmavú čokoládu vyrobenú z troch ingrediencií. Krémové bonbóny, obalené výlučne v piemontských lieskových orechov, ktoré sa roztopia vo vašich ústach v okamihu, keď sa zahryznete. Venchi je talianska značka, ktorá zaručuje najvyššiu kvalitu výrobkov.
V hájovňach a na panstvách bolo srnčie mäso v sezóne relatívne často na jedálnom stole. Srnčie mäso je veľmi vyhľadávané pre svoju chuť aj dnes. V starých receptúrach sa často kombinuje so sladkým vínom. Dovolili sme si teda vytvoriť hrubo mletú paštétu s prídavkom portského vína, ktoré dodáva paštéte nezameniteľnú chuť.