Takamaka Zepis Kreol 43% 0,7l

39,90 €
S DPH

Seychellská destilérka Trois Frères bola založená v roku 2002 bratmi Richardom a Bernardom d’Offayovými. Ich víziou bolo poskytnúť Seychellanom rumy nadpriemernej kvality. Rumy, v ktorých budú môcť nadviazať na dávnu tradíciu Seychellských rumov a zároveň si uctiť starého otca a spôsob, akým sa na ostrove tradične vyrábal a pil rum. Kedysi sa na ochutenie nápoja z cukrovej trstiny používali miestne koreniny, ako je škorica a vanilka, spolu s karamelom a papájou.

Dnes sa Takamaka rum dá označiť za domáci rum všetkých obyvateľov Seychell, svojou chuťou však prekračuje aj hranice tejto nádhernej krajiny, ktorá je označovaná za “raj na zemi”.

Množstvo
Skladom

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Rum, ktorý v sebe spája charakter lokálnych korenín zo Seychell a dubového sudu. Kombinácia “pot still”rumu a melasového rumu z kolóny. Rum maceroval s výberom lokálnych korenín predtým ako bol vylisovaný s pridaním dubových hoblín zo sudu po merlote. V závere zrel 2 mesiace v sudoch po bourbone spolu s 8 ročným rumom z legendárnej Foursquare destilérky z Barbadosu. Blender Steve strávil veľa hodín cestovaním po ostrovoch Mahé, Praslin a La Digue s cieľom návštevy lokálnych pestovateľov korenín a nájdením tých pravých chutí.

Vôňa: Škorica, muškátový orech klinčeky a zmes korenia.

Chuť: Pestrá, klinčeky , škorica, drevo a korenie.

Záver: Dlhý.

Rum nebol dofarbený a neobsahuje žiadne umelé dochucovadlo.

Balenie + 2 poháre

RUM263

Tabuľka dát

Obsah alkoholu (%)
43
Objem (l)
0.7
Krajina pôvodu
SEYCHELY
Druh
Korenený rum
Balenie
Darčekové balenie

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: