Venchi - čokoládová cigara aromatické kakao 100g
Čokoládová cigara – aromatické kakao: jemná náplň z čokolády a lieskovo-orieškového krému obalená v 56% horkej čokoláde.
Rodina Fochesato už tri generácie pestuje vinohrady v regióne Veneto, ktorá sa nachádza 220 m/nad morom a rozprestiera sa na 12 ha vápenatej a ílovité pôdy. Práve tam sa rodí špecifická línia vín, kde sa silné prepojenie s okolitou prírodou prejavuje aj pri výbere zberu hrozna, fľaškovaní a ručnom označovaní vína. Hrozno sa zbiera v malých 20 kg boxoch s veľkou starostlivosťou. Hrozno sa premiestni do chladených oceľových nádrží pri kontrolovanej teplote; po mesiaci sa víno presunie do nových francúzskych dubových barikových sudov, kde zreje 18/20 mesiacov. Fľaškovanie prebieha približne po 24 mesiacoch. Etikety vína vzdávajú hold zvieratám, ktoré zvyčajne navštevujú obrábanú pôdu z blízkych lesov.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Farba : Medeno ružová
Odroda : Rulandské šedé 100%
Charakteristika : Harmonická a intenzívna chuť s vôňou podrastu , lesného machu, červeného ovocia a masla
Zvyškový cukor : 0,05g/l
Celková kyslosť : 5,8 g/l
Tabuľka dát
Čokoládová cigara – aromatické kakao: jemná náplň z čokolády a lieskovo-orieškového krému obalená v 56% horkej čokoláde.
Rodina Fochesato už tri generácie pestuje vinohrady v regióne Veneto, ktorá sa nachádza 220 m/nad morom a rozprestiera sa na 12 ha vápenatej a ílovité pôdy. Práve tam sa rodí špecifická línia vín, kde sa silné prepojenie s okolitou prírodou prejavuje aj pri výbere zberu hrozna, fľaškovaní a ručnom označovaní vína. Hrozno sa zbiera v malých 20 kg boxoch s veľkou starostlivosťou. Hrozno sa premiestni do chladených oceľových nádrží pri kontrolovanej teplote; po mesiaci sa víno presunie do nových francúzskych dubových barikových sudov, kde zreje 18/20 mesiacov. Fľaškovanie prebieha približne po 24 mesiacoch. Etikety vína vzdávajú hold zvieratám, ktoré zvyčajne navštevujú obrábanú pôdu z blízkych lesov.
Víno je vyrobené z prezretých botrytických hrozienok - cibéb. Tie sa prelievajú samorodným suchým vínom. Číslo 4 je skutočný počet putní naplnených cibébami, ktoré sa sypú do kade, mechanicky sa rozšliapu, alebo rozdrvia a pritom sa podlievajú samorodným vínom.
S počtom putní stúpa aj koncentrácia všetkých aromatických, buketných a všetkých vzácnych látok, ktoré vnímajú naše zmysly.
Tokajské víno
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Vinohradnícka oblasť Tokaj
Ĺahko perlivé The Herby je ideálna kombinácia dealkoholizovaného bieleho vína a prírodných bylinných výťažkov oregána a tymiánu so štipkou zázvoru. Svieže a chutné!
Tinazzi je rodinná vinárska spoločnosť, založená v 60.tych rokoch Eugeniom Tinazzim v Cavaion, v regióne Benátsko (Veneto) na severe Talianska, pri jazere Garda.
Dnes v jeho šľapajách pokračuje jeho syn Gian Andrea, spolu so svojimi deťmi Francescou a Giorgom.
V súčasnosti vlastnia vinice aj v južnej časti Talianska, v Apúlii (Puglia), ktorá im svojou krásou učarovala. Týmto vzniklo unikátne prepojenie vinárskej tradície severu a juhu Talianska v rámci jednej vinárskej rodiny.
ZÁKLADNÉ ELEMENTY FILOZOFIE RODINY TINAZZI SÚ TRADÍCIA A INOVÁCIA.
Na jednej strane rešpekt k terroiru, tradičným odrodám a celkovej kultivácii krajiny, na druhej strane využívanie najmodernejších technológii vo vinárstve, vlastný výskum a nepretržitá cesta hľadania tej najvyššej kvality
vinárstvo Ostrožovič
Víno, v ktorom sa prejavuje tokajský charakter, tzv chlebovinka. Výrazné v chuti i vôni.
Tmavá rubínovo-červená farba. Opulentná vôňa drobného bobuľového ovocia a korenia cassis. V chuti bohaté a plné, korenie sa bije s ovocím o prím, ale skončí to harmonickou remízou. Dochuť je dlhá, hrejivá.
TISA - rieka, ktorá tvorí južnú hranicu oblasti Tokaj. V mestečku Tokaj sa stretáva s riekou Bodrog. Práve táto "sútok" bola aj inšpiráciou pre názov Tokaj.
V tomto víne sme spojili len 2 odrody: Pinot noir( Rulandské modré) a Alibernet. Fermentácia a vyzrievanie bolo tiež s dubovými doskami, čo je poznať na štruktúre, chuti aj vôni vína. Vo vôni vás prekvapia tóny černice a ostružiny, ktoré sú v chuti doplnené horkou čokoládou.
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Východoslovenská vinohradnícka oblasť
Obec : Streda nad Bodrogom
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Elegantný a nebezpečný gentleman - Don Corleone "Godfather"!
Výrazný a krémový Pinot Gris, ktorý vyzrieval pod florom. Excentrická minerálna linka a jemná slankavosť. Pinot, na ktorý sa nezabúda.
Víno z jednej odrody, jedného ročníka a jedného vinohradu.
Vyrobené z vybraného, ekologicky pestovaného hrozna. Bohatá rubínová farba, zvýraznená buketom višní s nádychom čiernych ríbezlí. Toto veľmi jemné dealkoholizované víno doplňuje dlhý záver.
Hlavnou charakteristikou ekologicky vyrábaných vín je absencia pesticídov, syntetických hnojív a genetického inžinierstva. Cieľom nie je len výroba kvalitného vína, ale aj výroba kvalitného a chutného vína.
Cálem Valhotes Ruby - príklad portského plného energie. Zachováva si rubínovú farbu a výraznú ovocnú chuť. Je ideálne so suchým ovocím, jemnými syrmi a dezertami. Podáva sa pri teplote 15 - 18°C.
Víno "Troch priateľov" plne vystihuje povahu pôvodných receptúr.
Hepy Bery je spojenie vína s ovocnými šťavami. Ľahké osviežujúce vína s nízkym obsahom histamínov.
Lipovina infúzovaná malinovou šťavou
Bez pridania repného cukru
Bez pridania umelých farbív
Bez pridania umelých aróm
Bez chemickej stabilizácie
100% Slovenský produkt
Vína spoločnosti Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém vyžadujúci si silné a šikovné ruky, ktorý je datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hroznu. Toto červené suché víno Antieri sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú po dobu dvanástich mesiacov v stredne opálených francúzskych dubových sudoch. Výsledkom tohto procesu je víno znamenitej chute a silnej arómy, aká sa podpisuje aj na jeho 15% alkoholu.
Produkcia je 5.500ks fliaš.
Burmester Sotto Voce Reserve je premium 5ročné ruby portské. Vyberajú a miešajú sa vína, ktoré zreli dlhý čas v pivniciach. Delikátne a mladé víno. Je ovocné so silným charakterom, hodvábne a teplé na podnebí, s dlhotrvajúcim záverom.
Toto portské vzdáva hold duchu a vášni žien z Burmesteru pre hudbu a umenie.
Balíček šiestich nealkoholických vín, ktorý Vám za zvýhodnenú cenu poskytuje prierez tým najlepším čo je na trhu. Pokiaľ ešte s nealkoholickým vínom nemáte skúsenosti, chcete vyskúšať rôzne druhy a odrody a chcete si urobiť vlastný názor, tento balíček je Vaša jasná voľba.
Nádherné Chablis svetlo žltej farby so zelenými odleskami, arómou bielych kvetov a akácie, na podnebí guľaté, expresívne so silnými minerálmi. Môžete piť mladé, alebo ak milujete staršie vína, kľudne aj po 10-20 ročnej archivácii.
Kugel – to najlepšie z ročníka
Rizling vlašský macerovaný 20 hodín na šupkách je komplexné priamočiare víno. Krásne harmonické, s ovocnými arómami, ktoré dlho doznievajú v ústach. Pocit šťavnatosti prevažuje nad pocitom že víno je suché, intenzita chute pôsobí jemne sladko. Fermentované selektívnymi kvasinkami. Vegánske.