Venchi - horká čokoláda Cuor di Cacao 85 % 100g
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Vína spoločnosti Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém vyžadujúci si silné a šikovné ruky, ktorý je datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hroznu. Toto červené suché víno Antieri sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú po dobu dvanástich mesiacov v stredne opálených francúzskych dubových sudoch. Výsledkom tohto procesu je víno znamenitej chute a silnej arómy, aká sa podpisuje aj na jeho 15% alkoholu.
Produkcia je 5.500ks fliaš.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Odroda : Susumaniello
Farba : rubínovo červená
Vôňa a chuť : svieža delikátna aróma a chuť lesného ovocia, zrelých višní, čierneho korenia, ako aj osviežujúce náznaky vanilky, ktoré vyvolávajú ozvenu najmä v silnej výraznej dochuti
Odporúčanie : k hovädziemu a teľaciemu mäsu, tataráku
Doporučená teplota servírovania : 16-18 °C
Tabuľka dát
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Elegantný, okrúhly oranžový box s Venchi pralinkami.
Obsahuje:
Giandujotti: lieskovo oriešková plnka , 33% Piemontských orieškov
Chocaviar : čokolády plnené jemným Cuor di Cacao, obalené v dvojitej vrstve čokolády (75% horká čokoláda pod vrstvou 56% horkej čokolády) a posypané 75% granulátom
Horká čokoláda : celé lieskové orechy z 56% horkej čokolády
Ngugatine: chrumkavá čokoláda vyrobená z nakrájaných karamelizovaných lieskových orechov, potiahnutá 56% horkou čokoládou
Cremino: Stredná vrstva mliečnej čokolády s mandľovým krémom medzi dvoma vrstvami mliečnej Gianduji
Pistachio Créme: čokoláda s mäkkým vnútrom z bielej čokolády s krémom z pistácií a lieskových orechov , posiata lieskovými orieškami, mandľami a jemne solenými celými pistáciami, poliata slaným karamelom.
Vína firmy Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém, vyžadujúci si silné a šikovné ruky a datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hrozna, kde sa rovným dielom vinári starajú o hlinu, v akej rastie, ako aj o jednotlivé kríky.
Toto biele suché víno Candora Chardonnay sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú v tankoch z nerezovej oceli v kontrolovaných teplotách. Obvyklý priemerný vek viniča sa pohybuje okolo 15 rokov.
Vinárstvo: Schola Sarmenti
Biele víno vyrobené zo 100% hrozna Fiano zozbieraného z rastlín s priemerným vekom 10-15 rokov.Zber sa vykonáva ručným zberom hrozna, ktoré sa následne šetrne ukladá do malých vetraných boxov, aby sa zachovala jeho celistvosť. Vo vinárstve sa potom ďalej vyberajú na modernom triediacom stole. Po bielej vinifikácii pri kontrolovanej teplote a potom zrenie v oceli pred plnením do fliaš.
Produkcia vína :3700ks
Pereg z čiernych ríbezlí je víno vyrobené výlučne z čiernych kultivarov ríbezlí, plné antioxidantov, mikroelementov a vitamínov z tohto čierneho bobuľového ovocia. S intenzívnou ríbezľovo-podmanivou vôňou, rubínovo-červenou farbou, príjemnými kyselinkami, ktoré sú dovážené zostatkovým cukrom, vytvára harmóniu zmyselných chutí s pozitívnym vplyvom na zdravie.
vinárstvo Ostrožovič
Sýty slamovo-žltý po okrajoch až zlatý farebný odtieň pripomína západ slnka nad Tokajom. Na prvý dojem pôvabný buket lúčnych kvetov, lipy a cypru dopĺňajú tóny vinohradníckych broskýň a plodov rakytníka. Chuť vína je ohnivá, plná života. Tvoria ju kúsky ružového pomela obsypané jadierkami granátového jablka a stonkami rebarbory, čím víno nadobúda mierne exotický charakter. Osviežujúca harmónia jemného zvyškového cukru a hravých kyselín na pozadí sladkého dreva pekne ukončuje minerálnu stopu v dochuti
Víno je vyrobené z prezretých botrytických hrozienok - cibéb. Tie sa prelievajú samorodným suchým vínom. Číslo 4 je skutočný počet putní naplnených cibébami, ktoré sa sypú do kade, mechanicky sa rozšliapu, alebo rozdrvia a pritom sa podlievajú samorodným vínom.
S počtom putní stúpa aj koncentrácia všetkých aromatických, buketných a všetkých vzácnych látok, ktoré vnímajú naše zmysly.
Tokajské víno
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Vinohradnícka oblasť Tokaj
Portské vína typu ruby, sú zmesou mladých vín. Zrejú v dubových sudoch s objemom cca 20 tisíc až 60 tisíc litrov, minimálne 3 roky. Priebeh oxidácie je veľmi pomalý a víno si tak uchováva svieži, ovocný charakter, plnú rubínovú farbu a bohatú arómu červeného ovocia.
Exkluzívna darčeková kolekcia šiestich rôznych medailových Grand Vins de Bordeaux v tradičnej drevenej kazete.
Má rubínovú červeno - fialovú farbu. Je to zvodné a stimulujúce mladé víno, ktoré si zachovalo svoju silnú a živú osobnosť a mimoriadne ovocný, čerstvý a originálny buket. Má fantastickú arómu čerstvých hrozien s kvetinovým tónom. Je zmesou z niekoľkých zberov. Prvé tri roky zreje v dubovom sude, potom sa prečerpe do oceľových tankov a potom sa kupážuje a fľašuje a jemne filtruje. Podávame pri teplote 14°-15°C; vhodne doplňuje jahodové a čokoládové dezerty.
Château Bel Air La Perriere, Francúzko. Neďaleko mesta Bordeaux sa nachádza mestečko Jugazan. Vína sa tu vyrábajú tradičným bordeauxským remeslom už od roku 1720 a pochádzajú z dvoch rovnomenných lokalít „Bel Air“ a „La Perriere“.Vinice Château Bel Air La Perriere sa nachádzajú vo vinárskej oblasti Entre deux mers, čo v preklade znamená „Medzi dvoma morami“ a odkazuje na polohu regiónu medzi riekami Dordogne a Garonne. Zvláštnosťou tejto oblasti je mikroklíma s mnohými hodinami slnečného svitu a takmer bez snehu v zime, čo ponúka viniču tie najlepšie podmienky na pestovanie.
vinárstvo Ostrožovič
Víno, vyrobené zo starého vinohradu, vysadeného v roku 1947 pánom Hankom, na ktorého počesť vzniklo toto obľúbené cuvée.
Vína firmy Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém, vyžadujúci si silné a šikovné ruky a datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hrozna, kde sa rovným dielom vinári starajú o hlinu, v akej rastie, ako aj o jednotlivé kríky.
Toto biele suché víno Candora Chardonnay sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú v tankoch z nerezovej oceli v kontrolovaných teplotách. Obvyklý priemerný vek viniča sa pohybuje okolo 15 rokov.
Názov „samorodné“ je slovanského pôvodu, ako originálneho a pravého z oblasti Tokaj.
Svetlejší odtieň jantárovej farby. Vo vôni sa prezentuje atraktívnou kompótovou ovocnosťou, dulí, zrelých hrušiek a hrozna podčiarknutou tmavou korenistosťou ušľachtilej botrytídy. Víno s pikantnou a živou textúrou, chuťou cibéb a hroznového kompótu , nádhernou kompozíciou jemného zvyškového cukru a výraznej tokajskej kyselinky. V dochuti citrusové a opäť veľmi živé.
Jeho zloženie predurčila história a tradícia. Obsahuje všetky tri odrody hrozna, najviac Furmintu potom Lipovina a Muškát žltý. Nie je cuvée, ale zmes hrozna.
Intenzívnejšia botrytída na hroznách napomáha k vyššej cukornatosti pri zbere, až 24°NM.
Ĺahko perlivé The Herby je ideálna kombinácia dealkoholizovaného bieleho vína a prírodných bylinných výťažkov oregána a tymiánu so štipkou zázvoru. Svieže a chutné!
Číra iskrivá žltastá farba so zelenými odleskami. Elegantná krémovo-ovocná vôňa s dominanciou zrelej broskyne, žltej slivky, hrušiek a jabĺk spolu s dotykmi bylín a minerálov. Stredne plná chuť, dobrá štruktúra a vyváženosť. Sviežosť podporuje príjemná dobre integrovaná kyselika. V ústach biele ovocie, nuansy citrusov, ovocnosť dopĺňa mineralita a decentná krémovosť, ktorá obohatila víno v dôsledku ležania na sedimente v dubových sudoch. Dochuť je príjemne dlhá s jemnou minerálnou linkou. Slovenský biely Pinot ktorý Vás určite zaujme!
vinárstvo Ostrožovič
Tokaj cuvée, Saturnia, ľadové víno, r. 2018, biele, sladké 0,375 L
Prague Wine Trophy 2020 Veľká zlatá medaila
Furmint, Saturnia, hrozienkový výber, r. 2018, biele, sladké 0,5 L
Texas International Wine Competition USA 2020 Veľká zlatá medaila
Tokajský výber 4 putňový, r. 2003, biele, sladké, 0,375L
Prague Wine Trophy 2019 Veľká zlatá medaila
Cálem Valhotes Ruby - príklad portského plného energie. Zachováva si rubínovú farbu a výraznú ovocnú chuť. Je ideálne so suchým ovocím, jemnými syrmi a dezertami. Podáva sa pri teplote 15 - 18°C.
Víno "Troch priateľov" plne vystihuje povahu pôvodných receptúr.
Darčeková kolekcia troch rôznych štýlov bieleho vína Bordeaux oceňovaného vinárstvom Cheval Quancard v peknej drevenej bedničke. Ideálny darček pre milovníka francúzskych bielych vín.
Vinárstvo založil v roku 1844 Pierre QUANCARD. Dnes rodinné vinárstvo patrí medzi špičku francúzskych vín z Bordeaux. Rodinná tradícia je zobrazená logom: Kôň symbolizuje vernosť, múdrosť a dobytie.
Tinazzi je rodinná vinárska spoločnosť, založená v 60.tych rokoch Eugeniom Tinazzim v Cavaion, v regióne Benátsko (Veneto) na severe Talianska, pri jazere Garda.
Dnes v jeho šľapajách pokračuje jeho syn Gian Andrea, spolu so svojimi deťmi Francescou a Giorgom.
V súčasnosti vlastnia vinice aj v južnej časti Talianska, v Apúlii (Puglia), ktorá im svojou krásou učarovala. Týmto vzniklo unikátne prepojenie vinárskej tradície severu a juhu Talianska v rámci jednej vinárskej rodiny.