Venchi - horká čokoláda Cuor di Cacao 85 % 100g
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Vinárstvo: Schola Sarmenti
Biele víno vyrobené zo 100% hrozna Fiano zozbieraného z rastlín s priemerným vekom 10-15 rokov.Zber sa vykonáva ručným zberom hrozna, ktoré sa následne šetrne ukladá do malých vetraných boxov, aby sa zachovala jeho celistvosť. Vo vinárstve sa potom ďalej vyberajú na modernom triediacom stole. Po bielej vinifikácii pri kontrolovanej teplote a potom zrenie v oceli pred plnením do fliaš.
Produkcia vína :3700ks
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
FIANO sa vyrába s ušľachtilou chuťou hrozna. Jeho vône sú nezameniteľné a nasledujú za sebou vo voňavom tanci od sviežich vôní akáciových kvetov až po nevyhnutnú vôňu pražených lieskových orieškov. V ústach víno prezentuje sviežu chuť s akcentmi minerálnych tónov, ktoré prechádzajú do pikantného záveru s dobrou perzistenciou a záveru s noblesnou, harmonickou a vyváženou chuťou.
Odroda: 100% Fiano
Farba: Jemné odtiene zelenej farby s dominantou brilantnej žltej
Vôňa: Harmónia polo-korenistej vône s príjemným vyrovnaným priebehom čerstvého ovocia ,mandlí, slamy a dubového dreva .
Chuť: V chuti cítite banán, v pozadí avokádo, šalvia, citrusová tráva, mandle a medovo-vanilková dochuť
Odporúčanie: k ľahkým rybacím jedlám, grilovanému a pečenému mäsu
Doporučená teplota servírovania: 10-12 °C
Tabuľka dát
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Elegantný, okrúhly oranžový box s Venchi pralinkami.
Obsahuje:
Giandujotti: lieskovo oriešková plnka , 33% Piemontských orieškov
Chocaviar : čokolády plnené jemným Cuor di Cacao, obalené v dvojitej vrstve čokolády (75% horká čokoláda pod vrstvou 56% horkej čokolády) a posypané 75% granulátom
Horká čokoláda : celé lieskové orechy z 56% horkej čokolády
Ngugatine: chrumkavá čokoláda vyrobená z nakrájaných karamelizovaných lieskových orechov, potiahnutá 56% horkou čokoládou
Cremino: Stredná vrstva mliečnej čokolády s mandľovým krémom medzi dvoma vrstvami mliečnej Gianduji
Pistachio Créme: čokoláda s mäkkým vnútrom z bielej čokolády s krémom z pistácií a lieskových orechov , posiata lieskovými orieškami, mandľami a jemne solenými celými pistáciami, poliata slaným karamelom.
Vína firmy Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém, vyžadujúci si silné a šikovné ruky a datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hrozna, kde sa rovným dielom vinári starajú o hlinu, v akej rastie, ako aj o jednotlivé kríky.
Toto biele suché víno Candora Chardonnay sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú v tankoch z nerezovej oceli v kontrolovaných teplotách. Obvyklý priemerný vek viniča sa pohybuje okolo 15 rokov.
Vína spoločnosti Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém vyžadujúci si silné a šikovné ruky, ktorý je datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hroznu. Toto červené suché víno Antieri sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú po dobu dvanástich mesiacov v stredne opálených francúzskych dubových sudoch. Výsledkom tohto procesu je víno znamenitej chute a silnej arómy, aká sa podpisuje aj na jeho 15% alkoholu.
Produkcia je 5.500ks fliaš.
Tinazzi je rodinná vinárska spoločnosť, založená v 60.tych rokoch Eugeniom Tinazzim v Cavaion, v regióne Benátsko (Veneto) na severe Talianska, pri jazere Garda.
Dnes v jeho šľapajách pokračuje jeho syn Gian Andrea, spolu so svojimi deťmi Francescou a Giorgom.
V súčasnosti vlastnia vinice aj v južnej časti Talianska, v Apúlii (Puglia), ktorá im svojou krásou učarovala. Týmto vzniklo unikátne prepojenie vinárskej tradície severu a juhu Talianska v rámci jednej vinárskej rodiny.
ZÁKLADNÉ ELEMENTY FILOZOFIE RODINY TINAZZI SÚ TRADÍCIA A INOVÁCIA.
Na jednej strane rešpekt k terroiru, tradičným odrodám a celkovej kultivácii krajiny, na druhej strane využívanie najmodernejších technológii vo vinárstve, vlastný výskum a nepretržitá cesta hľadania tej najvyššej kvality
Ĺahko perlivé The Herby je ideálna kombinácia dealkoholizovaného bieleho vína a prírodných bylinných výťažkov oregána a tymiánu so štipkou zázvoru. Svieže a chutné!
Intenzívna a hlboká vôňa sladkých moruší, čučoriedok a čiernych ríbezlí. V chuti nádherne čokoládové, doplnené o zrelý, sladký tanín s hladkým záverom.
Odroda Shiraz s intenzívnou červenou farbou, tónmi čokolády, dobrou štruktúrou trieslovín a skvelou rovnováhou.
vinárstvo Ostrožovič
Set tokajských odrôd Furmint, Lipovina a Muškát žltý v modernom prevedení rady Special collection v papierovom obale s logom Ostrožovič.
Víno je vyrobené z prezretých botrytických hrozienok - cibéb. Tie sa prelievajú samorodným suchým vínom. Číslo 4 je skutočný počet putní naplnených cibébami, ktoré sa sypú do kade, mechanicky sa rozšliapu, alebo rozdrvia a pritom sa podlievajú samorodným vínom.
S počtom putní stúpa aj koncentrácia všetkých aromatických, buketných a všetkých vzácnych látok, ktoré vnímajú naše zmysly.
Tokajské víno
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Vinohradnícka oblasť Tokaj
Tinazzi je rodinná vinárska spoločnosť, založená v 60.tych rokoch Eugeniom Tinazzim v Cavaion, v regióne Benátsko (Veneto) na severe Talianska, pri jazere Garda.
Dnes v jeho šľapajách pokračuje jeho syn Gian Andrea, spolu so svojimi deťmi Francescou a Giorgom.
V súčasnosti vlastnia vinice aj v južnej časti Talianska, v Apúlii (Puglia), ktorá im svojou krásou učarovala. Týmto vzniklo unikátne prepojenie vinárskej tradície severu a juhu Talianska v rámci jednej vinárskej rodiny.
Cálem Old Friends Tawny je portské s jemne potlačeným ovocným charakterom. Jeho farba sa mení z tmavo fialovej do medenej a získáva až tóny dreva a vanilky. Servíruje sa pri izbovej teplote alebo v lete ľahko chladené. Je ideálne k dezertom.
Víno "Troch priateľov" plne vystihuje povahu pôvodných receptúr.
Nádherné bohato ružové víno s chuťou vyzrelejšou, ako by sa u nealkoholického vína čakalo. Decentný buket so stredne dlhým záverom. Chladené je optimálnym letným pitím. Je vhodné predovšetkým k dobrému syru a ľahkým paštétam..alebo len tak na ZDRAVIE pre radosť...
Hepy Bery je spojenie vína s ovocnými šťavami. Ľahké osviežujúce vína s nízkym obsahom histamínov.
Lipovina infúzovaná višňovou šťavou.
Bez pridania repného cukru
Bez pridania umelých farbív
Bez pridania umelých aróm
Bez chemickej stabilizácie
100% Slovenský produkt
Kugel – to najlepšie z ročníka
Rizling vlašský macerovaný 20 hodín na šupkách je komplexné priamočiare víno. Krásne harmonické, s ovocnými arómami, ktoré dlho doznievajú v ústach. Pocit šťavnatosti prevažuje nad pocitom že víno je suché, intenzita chute pôsobí jemne sladko. Fermentované selektívnymi kvasinkami. Vegánske.
Burmester Jockey Club Reserva je 7ročné tawny. Je namiešané z výberu vín, ktoré zreli dlhú dobu v pivniciach. Jemná komplexnosť a pritom silný charakter sú doplnené ľahkým korením a zaguľatenou a sladkou chuťou. Ideálne sa snúbi so suchým ovocím.
Toto portské vzdáva hold duchu a vášni mužov z Burmesteru pre šport a prírodu.
Rubínová farba s ovocným buketom. Ako každému červenému vínu mu pristane, keď sa otvorí polhodinku pred podávaním a nechá sa odstáť. Dobre sa dopĺňa s červeným mäsom či syrom alebo k cestovinám na taliansky spôsob. Obsahuje 1/3 kalórií bežného vína.
Úplne nový štýl vína! Nové spojenie Furmintu a Lipoviny, ktoré fermentovali s dubovými doskami, s ktorými to víno aj po dobu 2 rokov vyzrievalo v tanku na kvasniciach. 2 roky Sur lie a drevo ktoré malo byť použité na nové sudy typu Barrique dodalo vínu jemný dotyk vanilky, tabaku, no neprekrylo charakter tohto vína!
Fantastická novinka....mohutné, elegantné s jedinečnou fľašovou zrelosťou!
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Vinohradnícka oblasť Tokaj
Obec, hon : Malá Tŕňa, BIO vinohrad Kráľovka
Marek Uhnák: “Frankovka je najcharakteristickejšia červená odroda starej habsburskej monarchie, jej cisárovná. Vnímam to ako skutočne ušľachtilé hrozno, schopné neuveriteľnej čistoty, originality a výrazu daného terroiru. Najlepšie vína poskytujú takmer transcendentálny, magický zážitok.“
Tinazzi je rodinná vinárska spoločnosť, založená v 60.tych rokoch Eugeniom Tinazzim v Cavaion, v regióne Benátsko (Veneto) na severe Talianska, pri jazere Garda.
Dnes v jeho šľapajách pokračuje jeho syn Gian Andrea, spolu so svojimi deťmi Francescou a Giorgom.
V súčasnosti vlastnia vinice aj v južnej časti Talianska, v Apúlii (Puglia), ktorá im svojou krásou učarovala. Týmto vzniklo unikátne prepojenie vinárskej tradície severu a juhu Talianska v rámci jednej vinárskej rodiny.