Venchi - horká čokoláda Cuor di Cacao 85 % 100g
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Vína firmy Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém, vyžadujúci si silné a šikovné ruky a datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hrozna, kde sa rovným dielom vinári starajú o hlinu, v akej rastie, ako aj o jednotlivé kríky.
Toto biele suché víno Candora Chardonnay sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú v tankoch z nerezovej oceli v kontrolovaných teplotách. Obvyklý priemerný vek viniča sa pohybuje okolo 15 rokov.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Odroda : Chardonnay
Vôňa : silná s kvetinovými vôňami a osviežujúcimi tónmi citrusov s jemným náznakom vanilky.
Chuť : jemná zamatová chuť s výraznou dlhou dochuťou, prezrádzajúcou výnimočnú vyzretosť vína
Odporúčanie : podávať k tvrdým syrom, cestovinám, plodmi mora,lososom ,olivám ,grilovanej zelenine
Doporučená teplota servírovania : 10-12 °C
Tabuľka dát
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Elegantný, okrúhly oranžový box s Venchi pralinkami.
Obsahuje:
Giandujotti: lieskovo oriešková plnka , 33% Piemontských orieškov
Chocaviar : čokolády plnené jemným Cuor di Cacao, obalené v dvojitej vrstve čokolády (75% horká čokoláda pod vrstvou 56% horkej čokolády) a posypané 75% granulátom
Horká čokoláda : celé lieskové orechy z 56% horkej čokolády
Ngugatine: chrumkavá čokoláda vyrobená z nakrájaných karamelizovaných lieskových orechov, potiahnutá 56% horkou čokoládou
Cremino: Stredná vrstva mliečnej čokolády s mandľovým krémom medzi dvoma vrstvami mliečnej Gianduji
Pistachio Créme: čokoláda s mäkkým vnútrom z bielej čokolády s krémom z pistácií a lieskových orechov , posiata lieskovými orieškami, mandľami a jemne solenými celými pistáciami, poliata slaným karamelom.
Cálem 10 Years Old Tawny je všeobecne obľúbené a úspešné desaťročné víno typu Tawny. Toto portské víno je skombinované so starostlivo vybraných zberov. Zrenie prebieha v dubových sudoch o objeme 550 litrov. Priemerný vek vína je 10 rokov. Všeobecne vyrovnané víno, rubínovej farby s veľmi jemným orechovým buketom a obzvlášť jemnej chuti. Podáva sa samotné, s mäkkymi syrmi, alebo dezertami.
Tinazzi je rodinná vinárska spoločnosť, založená v 60.tych rokoch Eugeniom Tinazzim v Cavaion, v regióne Benátsko (Veneto) na severe Talianska, pri jazere Garda.
Dnes v jeho šľapajách pokračuje jeho syn Gian Andrea, spolu so svojimi deťmi Francescou a Giorgom.
V súčasnosti vlastnia vinice aj v južnej časti Talianska, v Apúlii (Puglia), ktorá im svojou krásou učarovala. Týmto vzniklo unikátne prepojenie vinárskej tradície severu a juhu Talianska v rámci jednej vinárskej rodiny.
Vína spoločnosti Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém, vyžadujúci si silné a šikovné ruky, ktorý je datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hrozna, kde sa rovným dielom vinári starajú o hlinu, v ktorej rastie, ako aj o jednotlivé kríky.
Toto červené suché víno Roccamora sa pripravuje z hrozna zberaného ručne. Samotné víno zreje v tankoch z nerezovej ocele.
Ĺahko perlivé The Herby je ideálna kombinácia dealkoholizovaného bieleho vína a prírodných bylinných výťažkov oregána a tymiánu so štipkou zázvoru. Svieže a chutné!
Nádherné Chablis svetlo žltej farby so zelenými odleskami, arómou bielych kvetov a akácie, na podnebí guľaté, expresívne so silnými minerálmi. Môžete piť mladé, alebo ak milujete staršie vína, kľudne aj po 10-20 ročnej archivácii.
Marek Uhnák: “Frankovka je najcharakteristickejšia červená odroda starej habsburskej monarchie, jej cisárovná. Vnímam to ako skutočne ušľachtilé hrozno, schopné neuveriteľnej čistoty, originality a výrazu daného terroiru. Najlepšie vína poskytujú takmer transcendentálny, magický zážitok.“
Rubínová farba s ovocným buketom. Ako každému červenému vínu mu pristane, keď sa otvorí polhodinku pred podávaním a nechá sa odstáť. Dobre sa dopĺňa s červeným mäsom či syrom alebo k cestovinám na taliansky spôsob. Obsahuje 1/3 kalórií bežného vína.
Víno je vyrobené z prezretých botrytických hrozienok - cibéb. Tie sa prelievajú samorodným suchým vínom. Číslo 4 je skutočný počet putní naplnených cibébami, ktoré sa sypú do kade, mechanicky sa rozšliapu, alebo rozdrvia a pritom sa podlievajú samorodným vínom.
S počtom putní stúpa aj koncentrácia všetkých aromatických, buketných a všetkých vzácnych látok, ktoré vnímajú naše zmysly.
Tokajské víno
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Vinohradnícka oblasť Tokaj
vinárstvo Ostrožovič
Set tokajských odrôd Furmint, Lipovina a Muškát žltý v modernom prevedení rady Special collection v papierovom obale s logom Ostrožovič.
Celá rada klasických tokajských vín v decentnom drevenom kufriku prírodnej farby s logom Ostrožovič .
Vína spoločnosti Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém vyžadujúci si silné a šikovné ruky, ktorý je datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hroznu. Toto červené suché víno Antieri sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú po dobu dvanástich mesiacov v stredne opálených francúzskych dubových sudoch. Výsledkom tohto procesu je víno znamenitej chute a silnej arómy, aká sa podpisuje aj na jeho 15% alkoholu.
Produkcia je 5.500ks fliaš.
Tmavá rubínovo-červená farba. Opulentná vôňa drobného bobuľového ovocia a korenia cassis. V chuti bohaté a plné, korenie sa bije s ovocím o prím, ale skončí to harmonickou remízou. Dochuť je dlhá, hrejivá.
vinárstvo Ostrožovič
Víno, vyrobené zo starého vinohradu, vysadeného v roku 1947 pánom Hankom, na ktorého počesť vzniklo toto obľúbené cuvée.
Biele, suché, perlivé naturálne víno vyrobené metódou pétillant naturel- PÉT NAT- víno sa nafľaškuje počas spontánnej prvej fermentácie, a tá skončí vo fľaši. Potom „odstrelíme“ kaly - tento proces sa volá degoržovanie a víno je hotové :-)
Elegantné jemné bublinky, svieža ovocná chuť. V závere jemná krémovosť a šťavnatosť.
Kugel – to najlepšie z ročníka
Rizling rýnsky je vysokokvalitná odroda. Lorencár je kopcovitá poloha, preto aj iná štruktúra a zrnitosť pôdy. Tu hovoríme práve o veľkých kusoch skál, kde skelet vytvára až 70% kameňa až do veľkosti 50 cm. Proces výroby je prispôsobený vyzretosti hrozna, ktoré prešlo dlhšou 20 hodinovou maceráciou šupiek v lise. Nazývame to „skin-contact wine“. Vďaka tomu, ako aj vďaka selektovaným kvasinkám z Modry, pôdny typ „Skala“, patrí medzi naše top vína. Víno je plné, intenzívne, celá aróma sa nesie v tónoch lipového kvetu,jemné citrusy a šťavnatá marhuľa. Krásny reprezentant pôdneho typu SKALA.
Hebká a rozmarná princeznička, ktorá vnesie radosť a šťastie do vášho života. Jemná ovocná vôňa ako na pikniku uprostred ovocného sadu počas rozkvitnutej jari. Hravá farba, jemné perlenie a živá kyselinka končia bohatšími notami pripomínajúcimi babičkin marhuľový koláč čerstvo vytiahnutý z rúry.