Venchi - horká čokoláda Cuor di Cacao 85 % 100g
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Vína spoločnosti Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém, vyžadujúci si silné a šikovné ruky, ktorý je datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hrozna, kde sa rovným dielom vinári starajú o hlinu, v ktorej rastie, ako aj o jednotlivé kríky.
Toto červené suché víno Roccamora sa pripravuje z hrozna zberaného ručne. Samotné víno zreje v tankoch z nerezovej ocele.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Odroda : 100% Negroamaro
Farba : sýto červená
Vôňa a Chuť : Víno má výraznú arómu po korení, koži, tabaku a zrelom prezretom tmavom ovocí. V chuti je mohutné aj zamatové, ovocné marmeládové tóny sú doplnené miernou horkosťou v závere.
Odporúčanie : k pečenému a grilovanému mäsu
Doporučená teplota servírovania : 16 - 18 °C
Tabuľka dát
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Elegantný, okrúhly oranžový box s Venchi pralinkami.
Obsahuje:
Giandujotti: lieskovo oriešková plnka , 33% Piemontských orieškov
Chocaviar : čokolády plnené jemným Cuor di Cacao, obalené v dvojitej vrstve čokolády (75% horká čokoláda pod vrstvou 56% horkej čokolády) a posypané 75% granulátom
Horká čokoláda : celé lieskové orechy z 56% horkej čokolády
Ngugatine: chrumkavá čokoláda vyrobená z nakrájaných karamelizovaných lieskových orechov, potiahnutá 56% horkou čokoládou
Cremino: Stredná vrstva mliečnej čokolády s mandľovým krémom medzi dvoma vrstvami mliečnej Gianduji
Pistachio Créme: čokoláda s mäkkým vnútrom z bielej čokolády s krémom z pistácií a lieskových orechov , posiata lieskovými orieškami, mandľami a jemne solenými celými pistáciami, poliata slaným karamelom.
Vína firmy Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém, vyžadujúci si silné a šikovné ruky a datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hrozna, kde sa rovným dielom vinári starajú o hlinu, v akej rastie, ako aj o jednotlivé kríky.
Toto biele suché víno Candora Chardonnay sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú v tankoch z nerezovej oceli v kontrolovaných teplotách. Obvyklý priemerný vek viniča sa pohybuje okolo 15 rokov.
Vinárstvo: Schola Sarmenti
Biele víno vyrobené zo 100% hrozna Fiano zozbieraného z rastlín s priemerným vekom 10-15 rokov.Zber sa vykonáva ručným zberom hrozna, ktoré sa následne šetrne ukladá do malých vetraných boxov, aby sa zachovala jeho celistvosť. Vo vinárstve sa potom ďalej vyberajú na modernom triediacom stole. Po bielej vinifikácii pri kontrolovanej teplote a potom zrenie v oceli pred plnením do fliaš.
Produkcia vína :3700ks
Vína spoločnosti Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém vyžadujúci si silné a šikovné ruky, ktorý je datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hroznu. Toto červené suché víno Antieri sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú po dobu dvanástich mesiacov v stredne opálených francúzskych dubových sudoch. Výsledkom tohto procesu je víno znamenitej chute a silnej arómy, aká sa podpisuje aj na jeho 15% alkoholu.
Produkcia je 5.500ks fliaš.
Červené suché víno SCHOLA SARMENTI Armentino je vínom výraznej chuti, docielenej rovnomerným spojením odrôd Negroamaro a Primitivo. Výsledkom je víno síce silnejšie, s až 14% obsahom alkoholu, no zato víno, aké si zaručene zapamätáte. Hrozno, z akého sa vyrába, sa zbiera ručne a jemne ukladá do vzdušných debničiek. Vo vinici sa hrozno ďalej delí, načo nastupuje proces zretia v tankoch z nerezovej oceli a piatich ďalších mesiacoch strávených vo fľaši.
Priemerný vek viniča je približne 55 rokov, ktorý sa pestuje metódu Alberello používanú regióne Apúlia. Hrozno sa zberá ručne a jemne ukladá do malých vzdušných debničiek, ktoré sa k vinárstvu dostávajú ako celé strapce.
Vinárstvo Schola Sarmenti
Priemerný vek viniča je približne 65 rokov, ktorý sa pestuje metódu Alberello používanu regióne Apúlia. Neskorý zber hrozna, ktoré je zbierané ručne a jemne uložené v malých vetraných debnách, aby sa zachovala jeho celistvosť. V pivnici sa potom po niekoľkých dňoch odpočinku s kontrolovanou teplotou a vlhkosťou ďalej vyberú na modernom triediacom stole len tie najlepšie hrozná. Nasleduje jemné lisovanie a následná fermentácia najprv prebieha v tankoch z ocele a neskôr aj v sude cca 10 mesiacov. Vino má veľký obsah alkoholu 16% no jeho potenciál je až na 20%.
Limitovaná edícia, ktorá je vhodná aj na archiváciu 5-6 rokov.
Burmester Jockey Club Reserva je 7ročné tawny. Je namiešané z výberu vín, ktoré zreli dlhú dobu v pivniciach. Jemná komplexnosť a pritom silný charakter sú doplnené ľahkým korením a zaguľatenou a sladkou chuťou. Ideálne sa snúbi so suchým ovocím.
Toto portské vzdáva hold duchu a vášni mužov z Burmesteru pre šport a prírodu.
Výber najpopulárnejšieho portského, aké Cálem ponúka. K dispozícií v 3 miniaturách, zabalených v exkluzívnej uzatvárateľnej kazete. Ideálne ako malý darček pre milovníkov portského.
Rodina Fochesato už tri generácie pestuje vinohrady v regióne Veneto, ktorá sa nachádza 220 m/nad morom a rozprestiera sa na 12 ha vápenatej a ílovité pôdy. Práve tam sa rodí špecifická línia vín, kde sa silné prepojenie s okolitou prírodou prejavuje aj pri výbere zberu hrozna, fľaškovaní a ručnom označovaní vína. Hrozno sa zbiera v malých 20 kg boxoch s veľkou starostlivosťou. Hrozno sa premiestni do chladených oceľových nádrží pri kontrolovanej teplote; po mesiaci sa víno presunie do nových francúzskych dubových barikových sudov, kde zreje 18/20 mesiacov. Fľaškovanie prebieha približne po 24 mesiacoch. Etikety vína vzdávajú hold zvieratám, ktoré zvyčajne navštevujú obrábanú pôdu z blízkych lesov.
Odroda Shiraz s intenzívnou červenou farbou, tónmi čokolády, dobrou štruktúrou trieslovín a skvelou rovnováhou.
Hepy Bery je spojenie vína s ovocnými šťavami. Ľahké osviežujúce vína s nízkym obsahom histamínov.
Lipovina infúzovaná ríbezľovou šťavou
Bez pridania repného cukru
Bez pridania umelých farbív
Bez pridania umelých aróm
Bez chemickej stabilizácie
100% Slovenský produkt
Vyrobené z vybraného, ekologicky pestovaného hrozna Chardonnay. Jasné, veľmi ovocné víno, čo je pre túto odrodu typické. Čisté na podnebí s dlhým záverom. Aróma pripomínajúca zelené jablká, citrusy a ananás.
Hlavnou charakteristikou ekologicky vyrábaných vín je absencia pesticídov, syntetických hnojív a genetického inžinierstva. Cieľom nie je len výroba kvalitného vína, ale aj výroba kvalitného a chutného vína.
vinárstvo Ostrožovič
Sýty slamovo-žltý po okrajoch až zlatý farebný odtieň pripomína západ slnka nad Tokajom. Na prvý dojem pôvabný buket lúčnych kvetov, lipy a cypru dopĺňajú tóny vinohradníckych broskýň a plodov rakytníka. Chuť vína je ohnivá, plná života. Tvoria ju kúsky ružového pomela obsypané jadierkami granátového jablka a stonkami rebarbory, čím víno nadobúda mierne exotický charakter. Osviežujúca harmónia jemného zvyškového cukru a hravých kyselín na pozadí sladkého dreva pekne ukončuje minerálnu stopu v dochuti
Tinazzi je rodinná vinárska spoločnosť, založená v 60.tych rokoch Eugeniom Tinazzim v Cavaion, v regióne Benátsko (Veneto) na severe Talianska, pri jazere Garda.
Dnes v jeho šľapajách pokračuje jeho syn Gian Andrea, spolu so svojimi deťmi Francescou a Giorgom.
V súčasnosti vlastnia vinice aj v južnej časti Talianska, v Apúlii (Puglia), ktorá im svojou krásou učarovala. Týmto vzniklo unikátne prepojenie vinárskej tradície severu a juhu Talianska v rámci jednej vinárskej rodiny.
vinárstvo Ostrožovič
Set tokajských odrôd Furmint, Lipovina a Muškát žltý v modernom prevedení rady Special collection v papierovom obale s logom Ostrožovič.
Chardonnay z radu nealkoholických vín výrobcu Carl Jung. Jemný ovocno-minerálny buket sa premení do plnej chuti s nádychom zrelších tropických plodov. Nepatrná sladkosť a svieža kyselinka na konci s dlhším záverom. Vhodné aj ako doplnok k šalátom a ľahkým syrovým tanierom, odporúčame aj k rybe či hydine. Má len 1/3 kalórií bežného vína.
Biele, suché, perlivé naturálne víno vyrobené metódou pétillant naturel- PÉT NAT- víno sa nafľaškuje počas spontánnej prvej fermentácie, a tá skončí vo fľaši. Potom „odstrelíme“ kaly - tento proces sa volá degoržovanie a víno je hotové :-)
Elegantné jemné bublinky, svieža ovocná chuť. V závere jemná krémovosť a šťavnatosť.
Vo vôni bujné arómy sušeného ovocia a korenia, s prevládajúcimi tónmi karamelu, kávy a čerešňového džemu. Na podnebí je plná a intenzívna, s tanínmi dokonale ladiacimi s jej sladkosťou, zanechávajúc sladký pocit v ústach, rovnako ako chuť tmavej čokolády. Elegantný a jemný povrch.
Víno je vyrobené z prezretých botrytických hrozienok - cibéb. Tie sa prelievajú samorodným suchým vínom. Číslo 4 je skutočný počet putní naplnených cibébami, ktoré sa sypú do kade, mechanicky sa rozšliapu, alebo rozdrvia a pritom sa podlievajú samorodným vínom.
S počtom putní stúpa aj koncentrácia všetkých aromatických, buketných a všetkých vzácnych látok, ktoré vnímajú naše zmysly.
Tokajské víno
Víno s chráneným označením pôvodu
Víno zo Slovenska- Vinohradnícka oblasť Tokaj
Rodina Fochesato už tri generácie pestuje vinohrady v regióne Veneto, ktorá sa nachádza 220 m/nad morom a rozprestiera sa na 12 ha vápenatej a ílovité pôdy. Práve tam sa rodí špecifická línia vín, kde sa silné prepojenie s okolitou prírodou prejavuje aj pri výbere zberu hrozna, fľaškovaní a ručnom označovaní vína. Hrozno sa zbiera v malých 20 kg boxoch s veľkou starostlivosťou. Hrozno sa premiestni do chladených oceľových nádrží pri kontrolovanej teplote; po mesiaci sa víno presunie do nových francúzskych dubových barikových sudov, kde zreje 18/20 mesiacov. Fľaškovanie prebieha približne po 24 mesiacoch. Etikety vína vzdávajú hold zvieratám, ktoré zvyčajne navštevujú obrábanú pôdu z blízkych lesov.
Rodina Fochesato už tri generácie pestuje vinohrady v regióne Veneto, ktorá sa nachádza 220 m/nad morom a rozprestiera sa na 12 ha vápenatej a ílovité pôdy. Práve tam sa rodí špecifická línia vín, kde sa silné prepojenie s okolitou prírodou prejavuje aj pri výbere zberu hrozna, fľaškovaní a ručnom označovaní vína. Hrozno sa zbiera v malých 20 kg boxoch s veľkou starostlivosťou. Hrozno sa premiestni do chladených oceľových nádrží pri kontrolovanej teplote; po mesiaci sa víno presunie do nových francúzskych dubových barikových sudov, kde zreje 18/20 mesiacov. Fľaškovanie prebieha približne po 24 mesiacoch. Etikety vína vzdávajú hold zvieratám, ktoré zvyčajne navštevujú obrábanú pôdu z blízkych lesov.
Vinárstvo: Schola Sarmenti
Biele víno vyrobené zo 100% hrozna Fiano zozbieraného z rastlín s priemerným vekom 10-15 rokov.Zber sa vykonáva ručným zberom hrozna, ktoré sa následne šetrne ukladá do malých vetraných boxov, aby sa zachovala jeho celistvosť. Vo vinárstve sa potom ďalej vyberajú na modernom triediacom stole. Po bielej vinifikácii pri kontrolovanej teplote a potom zrenie v oceli pred plnením do fliaš.
Produkcia vína :3700ks