Venchi - horká čokoláda Cuor di Cacao 85 % 100g
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Červené suché víno SCHOLA SARMENTI Armentino je vínom výraznej chuti, docielenej rovnomerným spojením odrôd Negroamaro a Primitivo. Výsledkom je víno síce silnejšie, s až 14% obsahom alkoholu, no zato víno, aké si zaručene zapamätáte. Hrozno, z akého sa vyrába, sa zbiera ručne a jemne ukladá do vzdušných debničiek. Vo vinici sa hrozno ďalej delí, načo nastupuje proces zretia v tankoch z nerezovej oceli a piatich ďalších mesiacoch strávených vo fľaši.
Priemerný vek viniča je približne 55 rokov, ktorý sa pestuje metódu Alberello používanú regióne Apúlia. Hrozno sa zberá ručne a jemne ukladá do malých vzdušných debničiek, ktoré sa k vinárstvu dostávajú ako celé strapce.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Odroda : 50% Negroamaro, 50% Primitivo
Farba : rubínova
Vôňa : Aromatická vôňa zrelého ovocia sa v ňom harmonicky dopĺňa s aurou čiernych viničiek
Chuť : vyvážené tanínmi, komplexný chuťový zážitok, plný lesného ovocia, pulzujúceho šťavnatými chuťami leta
Odporúčanie : teľacie a hovädzie mäso
Doporučená teplota servírovania : 16-18 °C
Tabuľka dát
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Elegantný, okrúhly oranžový box s Venchi pralinkami.
Obsahuje:
Giandujotti: lieskovo oriešková plnka , 33% Piemontských orieškov
Chocaviar : čokolády plnené jemným Cuor di Cacao, obalené v dvojitej vrstve čokolády (75% horká čokoláda pod vrstvou 56% horkej čokolády) a posypané 75% granulátom
Horká čokoláda : celé lieskové orechy z 56% horkej čokolády
Ngugatine: chrumkavá čokoláda vyrobená z nakrájaných karamelizovaných lieskových orechov, potiahnutá 56% horkou čokoládou
Cremino: Stredná vrstva mliečnej čokolády s mandľovým krémom medzi dvoma vrstvami mliečnej Gianduji
Pistachio Créme: čokoláda s mäkkým vnútrom z bielej čokolády s krémom z pistácií a lieskových orechov , posiata lieskovými orieškami, mandľami a jemne solenými celými pistáciami, poliata slaným karamelom.
Vína firmy Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém, vyžadujúci si silné a šikovné ruky a datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hrozna, kde sa rovným dielom vinári starajú o hlinu, v akej rastie, ako aj o jednotlivé kríky.
Toto biele suché víno Candora Chardonnay sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú v tankoch z nerezovej oceli v kontrolovaných teplotách. Obvyklý priemerný vek viniča sa pohybuje okolo 15 rokov.
Vinárstvo: Schola Sarmenti
Biele víno vyrobené zo 100% hrozna Fiano zozbieraného z rastlín s priemerným vekom 10-15 rokov.Zber sa vykonáva ručným zberom hrozna, ktoré sa následne šetrne ukladá do malých vetraných boxov, aby sa zachovala jeho celistvosť. Vo vinárstve sa potom ďalej vyberajú na modernom triediacom stole. Po bielej vinifikácii pri kontrolovanej teplote a potom zrenie v oceli pred plnením do fliaš.
Produkcia vína :3700ks
Vína spoločnosti Schola Sarmenti sú unikátne nielen ich dlhou históriou, ale aj ich nečasto videnou oddanosťou k najstarším metódam výroby vín. V regióne Salento, kde vinice chladí vánok z dvoch morí, totiž praktizujú metódu Alberello - ručný systém vyžadujúci si silné a šikovné ruky, ktorý je datovaný až do dávnych čias. Ide o komplexný prípravný systém, zaručujúci najlepšiu kvalitu hroznu. Toto červené suché víno Antieri sa pripravuje z hrozna zberaného ručne do malých vzdušných debien, z ktorých sa neskôr vyberú už len najlepšie exempláre, ktoré neskôr zrejú po dobu dvanástich mesiacov v stredne opálených francúzskych dubových sudoch. Výsledkom tohto procesu je víno znamenitej chute a silnej arómy, aká sa podpisuje aj na jeho 15% alkoholu.
Produkcia je 5.500ks fliaš.
Exkluzívna darčeková kolekcia zlatých medailových Grand Vins de Boredeaux v drevenej kazete.
Vinárstvo založil v roku 1844 Pierre QUANCARD. Dnes rodinné vinárstvo patrí medzi špičku francúzskych vín z Bordeaux. Rodinná tradícia je zobrazená logom: Kôň symbolizuje vernosť, múdrosť a dobývanie.
Sada obsahuje :
Chateau de Bordes-QUANCARD 2016
Chateau LANSCADE 2016
Chateau HAUT CLOSET 2021
Appellation d'origine contrôlée (AOC)
Hepy Bery je spojenie vína s ovocnými šťavami. Ľahké osviežujúce vína s nízkym obsahom histamínov.
Lipovina infúzovaná malinovou šťavou
Bez pridania repného cukru
Bez pridania umelých farbív
Bez pridania umelých aróm
Bez chemickej stabilizácie
100% Slovenský produkt
Tmavá rubínovo-červená farba. Opulentná vôňa drobného bobuľového ovocia a korenia cassis. V chuti bohaté a plné, korenie sa bije s ovocím o prím, ale skončí to harmonickou remízou. Dochuť je dlhá, hrejivá.
Cálem Fine Tawny je odborne scelené mladé portské s jemnou ovocno-drevitou chuťou v trende súčasných receptúr. Vyznačuje sa ľahkou hnedočervenou farbou. Servíruje sa pri izbovej teplote alebo v lete ľahko chladené. Je ideálne k dezertom.
Vinárstvo: Schola Sarmenti
Biele víno vyrobené zo 100% hrozna Fiano zozbieraného z rastlín s priemerným vekom 10-15 rokov.Zber sa vykonáva ručným zberom hrozna, ktoré sa následne šetrne ukladá do malých vetraných boxov, aby sa zachovala jeho celistvosť. Vo vinárstve sa potom ďalej vyberajú na modernom triediacom stole. Po bielej vinifikácii pri kontrolovanej teplote a potom zrenie v oceli pred plnením do fliaš.
Produkcia vína :3700ks
vinárstvo Ostrožovič
Tokajská esencia s brilantne čírym tmavozlatým jantárom a vysokou viskozitou. Ohnivá minerálna chuť vznikla v priebehu pomalého alkoholového kvasenia cibéb z najvzácnejšej úrody botrytického hrozna. Tento elixír zušľachtený pomalým zrením v tufovej pivnici zastaví čas aspoň na chvíľu počas ochutnávky. Veľké víno pre výnimočné okamihy života.
Clos du Calvaire, Châteauneuf du Pape, Francúzsko. Toto víno z miesta zvaného "La Crau", považovaného za jedno z najlepších a najstarších v Châteauneuf du Pape. Jeden z parciel vysadených tesne po epidémii (1866) patril ich starej mame z otcovej strany Marie-Louise Mayard. Otec pomenoval parcelu „la Crau de ma Mère“, názov, ktorý sa teraz preniesol aj na toto víno. Strú mamu nikdy nepoznali, a tak sme jej vzdali hold.
Krásne, elegantné víno vyrobené odrôd Svätovavrinecké, Zweigeltrebe a Cabernet Sauvignon. Ovocná, višňovo slivková vôna prechádza aj do zrelej chuti. V závere sa objaví stopa čerstvo namletého čierneho korenia.
Hepy Bery je spojenie vína s ovocnými šťavami. Ľahké osviežujúce vína s nízkym obsahom histamínov.
Lipovina infúzovaná ríbezľovou šťavou
Bez pridania repného cukru
Bez pridania umelých farbív
Bez pridania umelých aróm
Bez chemickej stabilizácie
100% Slovenský produkt
Portské vína typu ruby, sú zmesou mladých vín. Zrejú v dubových sudoch s objemom cca 20 tisíc až 60 tisíc litrov, minimálne 3 roky. Priebeh oxidácie je veľmi pomalý a víno si tak uchováva svieži, ovocný charakter, plnú rubínovú farbu a bohatú arómu červeného ovocia.
Burmester Jockey Club Reserva je 7ročné tawny. Je namiešané z výberu vín, ktoré zreli dlhú dobu v pivniciach. Jemná komplexnosť a pritom silný charakter sú doplnené ľahkým korením a zaguľatenou a sladkou chuťou. Ideálne sa snúbi so suchým ovocím.
Toto portské vzdáva hold duchu a vášni mužov z Burmesteru pre šport a prírodu.
Pereg z čiernych ríbezlí je víno vyrobené výlučne z čiernych kultivarov ríbezlí, plné antioxidantov, mikroelementov a vitamínov z tohto čierneho bobuľového ovocia. S intenzívnou ríbezľovo-podmanivou vôňou, rubínovo-červenou farbou, príjemnými kyselinkami, ktoré sú dovážené zostatkovým cukrom, vytvára harmóniu zmyselných chutí s pozitívnym vplyvom na zdravie.
Základom kvality Novosedlých vín je štrkovitá, piesčitá a ílovitá pôda s veľkým obsahom vápenatých bavlanov a mimoriadnou mikroklímou vytvorenou riekou Dyjou, na ktorej pravom brehu sa obec nachádza.
Vyrobené z vybraného, ekologicky pestovaného hrozna. Bohatá rubínová farba, zvýraznená buketom višní s nádychom čiernych ríbezlí. Toto veľmi jemné dealkoholizované víno doplňuje dlhý záver.
Hlavnou charakteristikou ekologicky vyrábaných vín je absencia pesticídov, syntetických hnojív a genetického inžinierstva. Cieľom nie je len výroba kvalitného vína, ale aj výroba kvalitného a chutného vína.
Červenkastý tón s nádychom oranžovej. Vo vôni predstavuje pekné tóny zrelého ovocia, sušeného ovocia a ľahké tóny kakaa. V ústach vyniknú sladké chute sirupového ovocia ako čerešňa a višňa, ktoré dopĺňajú zvýraznenú kyselinku tejto úrody a dokonale sa spájajú so spomienkami na jej vyzrievanie v sude a končiace dlhotrvajúcou dochuťou.
Carl Jung Riesling je biele nealkoholické víno z tradičnej nemeckej odrody. Veľmi čisté, ľahko nasladlé a na podnebí má dlhší záver. Buket pripomína zelené jablko a citrus. Je vhodné k hydine, rybám a bielym mäsam. Tiež k ľahkým šalátom a niektorým menej koreneným a pálivým jedlám. Len 1/3 kalórií bežného vína.