Gift Set Gold of Mauritius Dark Rum 40% 0,7l + 2x0,05l 40%

59,90 €
S DPH

Výnimočný darčekový a degustačný set od značky Gold of Mauritius. Darčekový obal v námorníckom štýle obsahuje Gold of Mauritius Dark Rum v 0,7 l fľaši a dve miniatúrne 0,05 l fľaštičky rumov Dark Rum 5 Solera a Dark Rum 8 Solera.

Množstvo
Na sklade nie je dostatok produktov

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Gold of Mauritius Dark Rum 0,7l

Gold of Mauritius je tmavý rum zosobňujúci krásy a chute tohto exotického ostrova. Vyrába sa z melasy tradičnou metódou a je do dokonalosti namiešaný z niekoľkých vynikajúcich maurícijských destilátov. Chuťovo je ľahký a sýty, obsahuje tiež tóny dubu, sladu a pražených orechov. Vychutnávame si ho čistý, s malým množstvom ľadu, prípadne v kokteiloch, ako je napríklad Gold Fashioned.

Gold of Mauritius Dark Rum 5 Solera 0,05l

Solera 5 je zdokonalením celosvetovo oceneného tmavého rumu Gold of Mauritius s jeho vynikajúcimi chuťovými tónmi. Je to vyzretý drevitý podpis, ktorý podčiarkuje tóny sladu a orechov. Solera 5 je ako hrejivý tropický západ slnka: intenzívny a ohromujúci. Najlepšie si ho vychutnáte čistý alebo s malým množstvom ľadu.

Gold of Mauritius Dark Rum 8 Solera 0,05l

Výborný blend rumov, ktorý posunul produkty značky Gold of Mauritius na vyššiu úroveň. Vyrába sa zo zmesi niekoľkých rumov, ktoré zreli 1 rok v ex-porto juhoafrickom víne, potom 3 roky v amerických dubových sudoch a následne 4 roky v ex-bourbon sudoch.

RUM173

Tabuľka dát

Obsah alkoholu (%)
40
Objem (l)
0.70
Krajina pôvodu
Maurícius
Balenie
Darčekové balenie

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: