Venchi - biela čokoláda 3druhy orechov 100g
Biela čokoláda s lieskovými orieškami, mandľami a ľahko solenými pistáciami.
Super prémiový rum bezprecedentnej intenzity. Je najnovším prírastkom výnimočného a oceňovaného portfólia spoločnosti Ron Barceló. Barceló Imperial Onyx má jantárovú mahagónovú farbu s robustným štruktúrovaným telom. Chuťový profil obsahuje opekané arómy s jemným nádychom čerešne, kávy a sušeného ovocia, ako aj hlboké tóny dreva a vanilky, ktoré vytvárajú intenzívny pocit, ktorý končí dlhou a pretrvávajúcou chuťou. Imperial Onyx je bohatá zmes prémiových rumov starších ako 10 rokov. Prefiltrovaný je cez onyxové kamene.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Farba: Jantárovo mahagónová.
Vôňa: S jemným nádychom čerešne, kávy a sušeného ovocia, dreva a vanilky.
Chuť: Čerešne, sušené ovocie, vanilka, káva a dub.
Zakončenie: Dlhé a intenzívne.
Tabuľka dát
Biela čokoláda s lieskovými orieškami, mandľami a ľahko solenými pistáciami.
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
Luxusný ultra prémiový rum A. H. Riise Non Plus Ultra Very Rare patrí medzi to najlepšie, čo vo svete rumov možno nájsť. Názov je inšpirovaný antickou mytológiou a pochádza z herkulových stĺpov neďaleko Gibraltárskej úžiny, ktoré označujú hranice známeho sveta. Tieto stĺpy niesli latinský nápis "Non Plus Ultra" (v preklade “ďalej nič nie je”) ako varovanie pre moreplavcov, aby nepokračovali do neznámeho sveta.
Dnes sa týmto pomenovaním smie pýšiť výhradne len ten najlepší a najvýnimočnejší rum, ktorý značka A.H.Riise vyrobila. Je preto dostupný iba v obmedzenom množstve, z ktorého sa ročne sa vyrobí len 3000 fliaš.
Dictador Aurum je limitovanou edíciou exkluzívneho rumu z Kolumbie. Vyrába sa fermentáciou jedinečného panenského medu z cukrovej trstiny. Dictador aurum bol destilovaný pomocou starodávneho medeného alembiku (destilačného zariadenia). Následne bol naplnený do kvalitných ex-bourbon dubových sudov, ktoré mu dodali tóny karamelu, kávy, čokolády, vanilky a dreva.
Predáva sa v krásnom darčekovom balení.
Mauritius Rom Club je značka rumov pochádzajúcich z ostrova Maurícius. Odrážajú rozmanitosť a hojnosť ostrova s jeho voňavým prostredím, exotickými arómami a chutnými potravinami. Mauritius Rom Club Classic Spiced je zmesou prémiových rumov z ostrova Maurícius, obohatená o tóny tropického ovocia a korenia.
Chutný čistý, ako aj v exotických koktailoch.
Kaniché Rum Perfección Double Wood je tretím rumom patriacim do značky Kaniché. Vnútri fľaše nájdete rum vyrábaný v Paname, ktorý prechádza špeciálnym dvojitým zrením. Čo to znamená? Rum najskôr zrie na Paname v sudoch po bourbone po dobu 6-8 rokov. Neskôr zrie v Európe ďalších 3-8 rokov v sudoch vyrobených z francúzskeho dubu.
Výsledkom je teda rum vo veku od 9 do 16 rokov, ktorý práve vďaka svojmu dvojitému zreniu získava bohatšiu a komplexnejšiu chuť. Pre zaujímavosť spomenieme fakt, že rum Kaniché vyrába spoločnosť Maison Ferrand, teda tá istá firma, ktorá má pod sebou aj svetoznámu značku Plantation Rum.
Rum Bacardi Carta Blanca je najznámejší rum, ktorý portorická firma Bacardi vyrába. Ide o veľmi ľahký suchý rum, ktorý je tým pravým pre namiešanie originálneho Daiquiri.
Najpredávanejšia značka liehovín po celom svete sa teší svojej popularite vo viac ako 170 krajinách sveta. Bacardi Carta Blanca bola založená v roku 1862 a je stále pozoruhodnou rodinnou značkou.
La Hechicera znamená po španielsky „čarodejnica.” Pod týmto názvom sa ukrýva výnimočný melasový rum inšpirovaný mystickou krásou kolumbijského života a prírody. Už po 3 generácie ho vyrába kolumbijská rodina Riascos.
Základom je majstrovsky namiešaná zmes rumov zrejúcich 12 až 21 rokov v oblasti divokého karibského pobrežia Kolumbie. Spolu so zrením systémom solera v ex-bourbon sudoch vznikol skvelý chuťový profil s tónmi dubového dreva, karamelu, pomarančovej kôry, čerstvej praženej kávy a tabaku.
Trinidadský rum Compañero Ron Elixir Orange je zhmotnením priateľstva vo fľaši. Tento výborný rum je súčasťou špeciálnej série od dánskej spoločnosti 1423, pre ktorú sú základnými slovami chuť, komplexnosť a celkový dojem.
Základom výnimočne vycibrenej a sladkej chuti rumu Compañero Elixir Orange je zmes nestarených rumov z Trinidadu s tropickou chuťou zrelých pomarančov a rôznych exotických delikates, ktoré vás v duchu prenesú na biele pieskové pláže Karibského pobrežia.
Cinabrio bol vyrobený k pocte mayskému bohovi slnka Kinich Ahau. Názov je inšpirovaný červenou farbou, ktorá sa predtým získavala rozdrvením nerastu rumelky (rumelka).
Ide o posvätnú farbu boha slnka, ktorá je považovaná za dobré znamenie. Tieto symboly sú vyobrazené aj na etikete fľaše: boh slnka, ktorý je stelesnený dvoma kolibríkmi, spiaca žena a leguán, ktorý je pre oblasť Cihuatán typický.
Cinabrio je ľahký rum, ktorý zrel minimálne 12 rokov systémom solera v sudoch z amerického bieleho duba, ktoré predtým obsahovali bourbon.
Grande Réserve je zmesou rôznych rumov z Barbadosu, zrejúcich v bourbonových sudoch v Karibiku a potom jeden rok v juhozápadnom Francúzsku v starých dubových sudoch spoločnosti Maison Ferrand. Jeho bohatá aróma odhaľuje tóny kokosu a vanilky. Vynikajúce aj na priamu degustáciu aj do koktejlov.
Bumbu je blended rum vyrábaný podľa pôvodného receptu námorníkov zo Západnej Indie zo 16 a 17. storočia, ktorí do svojho rumu primiešavali typické karibské ovocie a korenie. Výsledkom je rum orieškovej farby, s vôňou tropického ovocia a kvetov, s korenisto-ovocnou chuťou.
Moderné spracovanie tejto zmesi v podobe miešaného rumu Bumbu sa skladá z korenín a cukrovej trstiny z 8 krajín – Barbados, Belize, Brazília, Kostarika, Dominikánska republika, Salvádor, Guyana a Honduras. Bumbu rum je destilovaný na Barbadose. Zrie v ex-bourbon sudoch a jeho najstaršia zložka zrie úctyhodných 15 rokov.
Exkluzívna limitovaná edícia tmavých silných a výrazných rumov namiešaná na Mauríciu. Rumy zreli v sudoch 46 a 51. V rámci edície vzniklo iba 1741 fliaš. Barrum Limited Edition Barells ponúka bohatú chuťovú paletu s jemnými tónmi duba a odtieňmi korenia, karamelu a ovocia, spolu s príjemnou a výraznou vôňou čokoládového fudge a korenín.
Tmavý rum s výraznou chuťou. Na jeho výrobu sa používa cukrová trstina sušená na slnku, rum následne zreje 7 rokov v nových sudoch z francúzskeho duba. Produkt pochádza z ostrova Maurícius.
Gold of Maurícius je tmavý rum zosobňujúci krásy a chute tohto exotického ostrova. Vyrába sa z melasy tradičnou metódou a je do dokonalosti namiešaný z niekoľkých vynikajúcich maurícijských destilátov.
Chuťovo je ľahký a sýty, obsahuje tiež tóny dubu, sladu a pražených orechov. Vychutnávame si ho čistý, s malým množstvom ľadu, prípadne v kokteiloch, ako je napríklad Gold Fashioned.
Svieža zmes rumov, ktorá vďačí za svoju bohatú chuť a arómu dvojitému zreniu. Prvé 3-6 rokov leží v sudoch po bourbone v tropickom podnebí Karibiku. Následne putuje do Francúzska, kde odpočíva sudoch po koňaku.
Rum s hlbokou medenou oranžovou farbou. Chuť pečených banánov, pražené orechy, a vôňa anízu. Hodvábny vstup prevedie celé telo horúcou chuťou korenených orechov, škoricovou kôrou, banánovým pudingom, a tabakovou esenciou. Koniec chuti doznieva sladkými karamelkami s korenistým zánikom. Proste pôsobivé.
Jediný rum, ktorý sa nachádza v Sieni slávy karibských rumov je destilovaný z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrovej trstiny. Zreje systémom Solera v nadmorskej výške 2.333 metrov v sudoch z bielych dubov, v ktorých zrel predtým Bourbon a Sherry Pedro Ximenez. Ron Zacapa Centenario 23 ročný je vyrábaný z tých najstarostlivejšie vyberaných rumov o veku 6-23 rokov, ktoré sú následne miešané po dobu minimálne jedného roku.