Toschi Fragoli lesné jahody 24% 0,7l
Fragoli Toschi - likér s celými lesnými jahodami (125 gr v každej fľaši), ktoré mu dodávajú nezameniteľne silnú arómu a chuť. Vynikajúci prípitok s nealkoholickým bielym šumivým vínom Mousseux.
Exkluzívna limitovaná edícia tmavých silných a výrazných rumov namiešaná na Mauríciu. Rumy zreli v sudoch 46 a 51. V rámci edície vzniklo iba 1741 fliaš. Barrum Limited Edition Barells ponúka bohatú chuťovú paletu s jemnými tónmi duba a odtieňmi korenia, karamelu a ovocia, spolu s príjemnou a výraznou vôňou čokoládového fudge a korenín.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
THE BARRUM RESERVES® je výber exkluzívnych edícií z Maurícia. Každý rum je limitovaný množstvom, zreje v osobitne vybraných dubových sudoch, ktoré sú špeciálne vyznačené.
Charakteristika:
Vôňa: tóny dubu, masla, fondánu, tropického ovocia, tmavých čerešní a orechov.
Chuť: Na podnebí tóny čokoládového fudge, melasy, korenia, klinčekov.
Záver: dobre vyvážené, aromatické a hladko zaoblené tóny.
Tabuľka dát
Fragoli Toschi - likér s celými lesnými jahodami (125 gr v každej fľaši), ktoré mu dodávajú nezameniteľne silnú arómu a chuť. Vynikajúci prípitok s nealkoholickým bielym šumivým vínom Mousseux.
Gold of Mauritius je tmavý rum zosobňujúci krásy a chute tohto exotického ostrova. Vyrába sa z melasy tradičnou metódou a je do dokonalosti namiešaný z niekoľkých vynikajúcich maurícijských destilátov.
Chuťovo je ľahký a sýty, obsahuje tiež tóny dubu, sladu a pražených orechov. Vychutnávame si ho čistý, s malým množstvom ľadu, prípadne v kokteiloch, ako je napríklad Gold Fashioned.
Beach Party Caramel liqueur je lahodná a jemná pochúťka s príchuťou karamelu a bielej čokolády. Zosobňuje rozmanitosť exotického ostrova Maurícius. Je vhodný do miešaných nápojov aj na samostatné pitie.
Výborný blended rum, ktorý posunul produkty značky Gold of Mauricius na vyššiu úroveň. Vyrába sa zo zmesi niekoľkých rumov, ktoré zreli rok v ex-porto sudoch po juhoafrickom víne, potom 3 roky v amerických dubových sudoch a následne 4 roky v ex-bourbon sudoch. Starý rum, ktorý prináša ťažšie a plné tóny čokolády, orechov a kávy.Najlepšie si ho vychutnáte čistý.
Maurícijský biely rum, hladký a jemný. ROM Club je vyrobený výlučne z maurícijských rumov, zmiešaných a následne okorenených. Biely rum priezračnej farby s ľahkou kvetinovou vôňou. V pikantnej trochu sladkej ovocnej chuti cítiť citrusy a cukrovú trstinu.
Ideálny rum pre všetky tropické koktaily.
Prémiový maurícijský rum namiešaný do dokonalosti a zrejúci so zvyškami zo suda po sherry. ROM Club je vyrobený zo zmesi kvalitných maurícijských rumov s následným dokorenením. Vôňa očarí závanom mandlí a marashina čerešní. V chuti spoznáte tóny čokolády, orechov a vanilky.
Ideálny na popíjanie alebo ako súčasť koktejlov.
Prémiový rum s príchuťou vanilky, ktorá mu v spojení s drevitými tónmi dodáva ľahkú a vyváženú chuť. Výrába sa na ostrove Maurícius.
Karibský rum, ktorý sa za krátky čas stal doslova legendou na rumovom trhu, prichádza v podobe vyzretého XO rumu. Bumbu XO vďačí svojim unikátnym vlastnostiam špičkovej trstine z tropickej Panamy. V tejto krajine sa aj destiluje, konkrétne v tradičnej destilérke z roku 1912. Po destilačnom procese zrel po dobu až 18 rokov v sudoch z bieleho dubu, ktoré pochádzajú zo španielskej Andalúzie.
Grande Réserve je zmesou rôznych rumov z Barbadosu, zrejúcich v bourbonových sudoch v Karibiku a potom jeden rok v juhozápadnom Francúzsku v starých dubových sudoch spoločnosti Maison Ferrand. Jeho bohatá aróma odhaľuje tóny kokosu a vanilky. Vynikajúce aj na priamu degustáciu aj do koktejlov.
Dictador Aurum je limitovanou edíciou exkluzívneho rumu z Kolumbie. Vyrába sa fermentáciou jedinečného panenského medu z cukrovej trstiny. Dictador aurum bol destilovaný pomocou starodávneho medeného alembiku (destilačného zariadenia). Následne bol naplnený do kvalitných ex-bourbon dubových sudov, ktoré mu dodali tóny karamelu, kávy, čokolády, vanilky a dreva.
Predáva sa v krásnom darčekovom balení.
Rum Turquoise Bay sa vyrába z melasy na ostrove slnečného Maurícia a už na prvý pohľad zaujme svojou výraznou tyrkysovou etiketou.
Ide o blend rumov rôzneho veku, z ktorých najstarší má 8 rokov.
Unikátna zmes, ktorá zrela tridsať rokov systémom Solera ponúka dokonalú súhru chuti, vône a farby. Rum zreje v sudoch z bieleho amerického dubu, v ktorých najprv dozrela škótska whisky a bola starostlivo vypálená. Každý rok sa stočí len veľmi obmedzené množstvo tohto klenotu. Cukrová trstina je len lokálne pestovaná a stopercentne ručne spracovaná. Každý sud sa pravidelne ochutnáva a o chuti nápoja v ňom sa vedú dlhé záznamy. Na ich základe potom dochádza k miešaniu.
Pred samotným plnením do ťažkých fliaš s pozláteným uzáverom, ktoré vyzerajú trochu ako fľaše od drahých parfumov, rum prechádza ešte náročnou výstupnou kontrolou chuti a kvality - ku konzumentom tak ide naozaj len to najlepšie.
Plantation White je ostrý, chutný biely rum vyrobený zmiešaním destilátu vyrobeného na Jamajke, Trinidade a Barbadose. Rumy z Trinidadu zrejú po dobu 2 -3 roky, rum z Barbadosu je mladý rum. Trio zmesi dopĺňa vekovo najstarší rum z Jamajky.Farba výsledného rumu sa odstraňuje pomocou procesu uhlíkovej filtrácie. Veľká väčšina výrobcov rumu ponúka široké portfólio bielych rumov. Cieľom destilérky Maison Ferrand bolo vyprodukovať biely rum, ktorý by vyčnieval nad ostatnými bielymi rumami zmiešaním jednotlivých zrejúcich rumov a zároveň využil svoje skúsenosti s miešaním koňakov. Zámer sa podaril a výsledkom je nádherný Plantation White 3 Stars.
Jediný rum, ktorý sa nachádza v Sieni slávy karibských rumov. Destiluje sa z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrovej trstiny. Zreje systémom Solera v nadmorskej výške 2.333 metrov v sudoch z bielych dubov, v ktorých zreli predtým Bourbon a Sherry Pedro Ximenez. Rum Zacapa Centenario 23 ročný sa následne zmieľa z tých najstarostlivejšie vybraných rumov s priemerným vekom 6- 23 rokov, ktoré sú následne miešané po dobu minimálne jedného roku.
La Hechicera znamená po španielsky „čarodejnica.” Pod týmto názvom sa ukrýva výnimočný melasový rum inšpirovaný mystickou krásou kolumbijského života a prírody. Už po 3 generácie ho vyrába kolumbijská rodina Riascos.
Základom je majstrovsky namiešaná zmes rumov zrejúcich 12 až 21 rokov v oblasti divokého karibského pobrežia Kolumbie. Spolu so zrením systémom solera v ex-bourbon sudoch vznikol skvelý chuťový profil s tónmi dubového dreva, karamelu, pomarančovej kôry, čerstvej praženej kávy a tabaku.
Prémiový maurícijský rum namiešaný do dokonalosti a zrejúci so zvyškami zo suda po sherry. ROM Club je vyrobený zo zmesi kvalitných maurícijských rumov s následným dokorenením. Vôňa očarí závanom mandlí a marashina čerešní. V chuti spoznáte tóny čokolády, orechov a vanilky.
Ideálny na popíjanie alebo ako súčasť koktejlov.
Seychellská destilérka Trois Frères bola založená v roku 2002 bratmi Richardom a Bernardom d’Offayovými. Ich víziou bolo poskytnúť Seychellanom rumy nadpriemernej kvality. Rumy, v ktorých budú môcť nadviazať na dávnu tradíciu Seychellských rumov a zároveň si uctiť starého otca a spôsob, akým sa na ostrove tradične vyrábal a pil rum. Kedysi sa na ochutenie nápoja z cukrovej trstiny používali miestne koreniny, ako je škorica a vanilka, spolu s karamelom a papájou.
Dnes sa Takamaka rum dá označiť za domáci rum všetkých obyvateľov Seychell, svojou chuťou však prekračuje aj hranice tejto nádhernej krajiny, ktorá je označovaná za “raj na zemi”.
Kaniché Rum Perfección Double Wood je tretím rumom patriacim do značky Kaniché. Vnútri fľaše nájdete rum vyrábaný v Paname, ktorý prechádza špeciálnym dvojitým zrením. Čo to znamená? Rum najskôr zrie na Paname v sudoch po bourbone po dobu 6-8 rokov. Neskôr zrie v Európe ďalších 3-8 rokov v sudoch vyrobených z francúzskeho dubu.
Výsledkom je teda rum vo veku od 9 do 16 rokov, ktorý práve vďaka svojmu dvojitému zreniu získava bohatšiu a komplexnejšiu chuť. Pre zaujímavosť spomenieme fakt, že rum Kaniché vyrába spoločnosť Maison Ferrand, teda tá istá firma, ktorá má pod sebou aj svetoznámu značku Plantation Rum.
Baroko v starej filipínskej tagalčine znamená nadšenie a chuť k životu. A je to jedna z vlastností, ktorú zhmotňuje aj rovnomenná edícia značky Don Papa.
Don Papa Baroko sa vyrába z melasy na filipínskom ostrove Negros, kde sa pestuje jedna z najsladších cukrových trstín na svete. Na úpätí pohoria Mount Kanlaon potom zreje tri až päť rokov v sudoch po bourbone.
Vo výslednom blende sa prejavuje originálny charakter značky Don Papa, ktorý je výrazný, bohatý a plný života.
Jediný rum, ktorý sa nachádza v Sieni slávy karibských rumov je destilovaný z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrovej trstiny. Zreje systémom Solera v nadmorskej výške 2.333 metrov v sudoch z bielych dubov, v ktorých zrel predtým Bourbon a Sherry Pedro Ximenez. Ron Zacapa Centenario 23 ročný je vyrábaný z tých najstarostlivejšie vyberaných rumov o veku 6-23 rokov, ktoré sú následne miešané po dobu minimálne jedného roku.
Mauritius Rom Club je značka rumov pochádzajúcich z ostrova Maurícius. Odrážajú rozmanitosť a hojnosť ostrova s jeho voňavým prostredím, exotickými arómami a chutnými potravinami. Mauritius Rom Club Classic Spiced je zmesou prémiových rumov z ostrova Maurícius, obohatená o tóny tropického ovocia a korenia.
Chutný čistý, ako aj v exotických koktailoch.
Rum s hlbokou medenou oranžovou farbou. Chuť pečených banánov, pražené orechy, a vôňa anízu. Hodvábny vstup prevedie celé telo horúcou chuťou korenených orechov, škoricovou kôrou, banánovým pudingom, a tabakovou esenciou. Koniec chuti doznieva sladkými karamelkami s korenistým zánikom. Proste pôsobivé.
Gold of Maurícius je tmavý rum typický pre južnú pologuľu. Vyrába sa z melasy tradičnou metódou a je do dokonalosti namiešaný z niekoľkých vynikajúcich maurícijských destilátov.
Tento ľahký a sýty rum nám dáva tóny dubu, sladu a pražených orechov. Ochutnávaná čistá, s malým množstvom ľadu a v klasických kokteiloch, ako je Gold Fashioned.