Elent Distillery Pravá Marhuľovica 50% 0,7l
Elent Distillery – Pravá Marhuľovica 50% 0,7l
Gurmetum Quality Narodeninová slivovica 2024 je prémiový ovocný destilát vypálený v remeselnej destilérke Elent Distillery. Výnimočný dar pre jubilanta narodeného v roku 1954 je zabalený v krásnej drevenej kazete.
Značka Gurmetum Quality prichádza s konceptom limitovaných edícií narodeninových destilátov, ktoré pre každý ročník pripraví iný lokálny a remeselný výrobca. Ročník 2024 plnil v januári 2024 Elent Distillery v Dolných Kočkovciach pri Trenčíne, ktorý sa pýši zachovávaním tradičných postupov a starostlivým výberom najkvalitnejšieho ovocia pre dosiahnutie najvyššej kvality.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Elent Distillery – Pravá Marhuľovica 50% 0,7l
Elent Distillery – Pravá Hruškovica 50% 0,05l
Elent Distillery - Pravá Višňovica 50% 0,7l
Elent Distillery – Pravá Slivovica 52% 0,7l
Elent Distillery – Pravá Marhuľovica 50% 0,05l MINI
Elent Distillery – Pravá Jablkovica 52% 0,7l
Výnimočný darčekový a degustačný set od značky Gold of Mauritius. Darčekový obal v námorníckom štýle obsahuje Gold of Mauritius Dark Rum v 0,7 l fľaši a dve miniatúrne 0,05 l fľaštičky rumov Dark Rum 5 Solera a Dark Rum 8 Solera.
Ročník 1976 z kolekcie nádherných ročníkových koňakov Millesime Imperial od firmy Albert de Montaubert. Je vytvorený exkluzívne koňakom z vína zberaného v roku 1976. Ročník je vyznačený priamo na fľaši v balení s certifikátom.
Niečo pre gurmánov a milovníkov Jacka! Jablková whiskey Jack Daniel's Apple je teraz dostupná aj v miniatúrnom balení 0,05 l. Toto mini balenie sa hodí nielen ako náhrada ploskačky do prírody, ale aj ako dekorácia dezertov, či darček pre hostí na svadbe alebo inej oslave.
Jack Daniel's Tennessee Apple má unikátny charakter klasickej Jack Daniel's Tennessee Whiskey, chuť chrumkavých zelených jabĺk a vynikajúci záver.
Jeff Arnett túto whisky opísal ako "čerstvo odtrhnuté jablko v pohári whisky Jack Daniel's".
Trinidadský rum Compañero Ron Elixir Orange je zhmotnením priateľstva vo fľaši. Tento výborný rum je súčasťou špeciálnej série od dánskej spoločnosti 1423, pre ktorú sú základnými slovami chuť, komplexnosť a celkový dojem.
Základom výnimočne vycibrenej a sladkej chuti rumu Compañero Elixir Orange je zmes nestarených rumov z Trinidadu s tropickou chuťou zrelých pomarančov a rôznych exotických delikates, ktoré vás v duchu prenesú na biele pieskové pláže Karibského pobrežia.
Whisky z Glenmorangie, ktorej príprava končí v súdkoch zo sherry Oloroso. Slovo 'lasanta' je odvodené od galského slova pre teplo a vášeň.
Whisky dáva plnú chuť škótskych ostrovov, je veľmi málo ovocná, iba s náznakom sladkosti o to viac v nej cítiť rašelinu, dym a soľ. Vyrába sa sušením sladu nad ohňom z rašeliny. Dlhé dymové zakončenie. Firma Laphroaig je veľmi špecifická vo výbere sudov na dozrievanie whisky. Používa americké sudy po bourbone.
Johnnie Walker 12YO Black Label
Pôvodne sa volala Extra Special Old Highland Whisky, ktorá bola premenovaná na Johnnie Walker Black Label v roku 1909. Bola vytvorená tak, aby reprezentovala to najlepšie zo Škótska a veľmi rýchlo ju začali uznávať ako nový vzor ,,blendovania“ whisky po celom svete. Obklopená veľkosťou a dobrom bola zvečnená v kultovej filmovej klasike Blade Runner. Dnes je jednou z najpredávanejších luxusných škótskych whisky na svete.
Jediný rum, ktorý sa nachádza v Sieni slávy karibských rumov. Destiluje sa z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrovej trstiny. Zreje systémom Solera v nadmorskej výške 2.333 metrov v sudoch z bielych dubov, v ktorých zreli predtým Bourbon a Sherry Pedro Ximenez. Rum Zacapa Centenario 23 ročný sa následne zmieľa z tých najstarostlivejšie vybraných rumov s priemerným vekom 6- 23 rokov, ktoré sú následne miešané po dobu minimálne jedného roku.
Prémiový rum s príchuťou vanilky, ktorá mu v spojení s drevitými tónmi dodáva ľahkú a vyváženú chuť. Výrába sa na ostrove Maurícius.
Vznikla na ostrove Skye vo vnútorných Hebridách, v mieste, ktoré je len zdanlivo kľudným. Tunajšie hmlisté počasie sa veľmi rýchlo dokáže zmeniť na divoké a búrlivé. Chuť tejto 10 ročnej whisky preto na podnebí priam exploduje. Talisker je vychýrený "Kráľ nápojov" .Na ostrove Skye je jedinou pálenicou. Výborný príklad typickej ostrovnej sladovej whisky - má nasladlú arómu morských rias s plne koreneným charakterom a ostrou rašelinovou príchuťou.
Cointreau je veľmi chutný triple sec likér a pravdepodobne aj najlepší zo všetkých. Má neuveriteľne čerstvú a úžasne aromatickú príchuť pomaranča. Žiaden bar nie je úplný bez Cointreau rovnako ako bez Margarity.
Solera 5 je zdokonalením celosvetovo oceneného tmavého rumu Gold of Maurícius s jeho vynikajúcimi chuťovými tónmi. Je to vyzretý drevitý podpis, ktorý podčiarkuje tóny sladu a orechov. Solera 5 je ako hrejivý tropický západ slnka: intenzívny a ohromujúci.
Ochutené čisté alebo s veľmi malým množstvom ľadu.
Chivas Regal je luxusná miešaná škótska whisky vyrábaná z viac ako 40 najlepších jednosladových whisky. Začiatok tejto whisky sa datuje do roku 1801, kedy bola prvýkrát namiešaná whisky, ktorá sa postupne vyvinula k dnešnej Chivas Regal. Vynikajúca 18 ročná whisky v darčekovom balení.
Gurmetum Quality Narodeninová slivovica 2024 je prémiový ovocný destilát vypálený v remeselnej destilérke Elent Distillery. Výnimočný dar pre jubilanta narodeného v roku 1994 je zabalený v krásnej drevenej kazete.
Značka Gurmetum Quality prichádza s konceptom limitovaných edícií narodeninových destilátov, ktoré pre každý ročník pripraví iný lokálny a remeselný výrobca. Ročník 2024 plnil v januári 2024 Elent Distillery v Dolných Kočkovciach pri Trenčíne, ktorý sa pýši zachovávaním tradičných postupov a starostlivým výberom najkvalitnejšieho ovocia pre dosiahnutie najvyššej kvality.
Elent Distillery – Pravá Marhuľovica 50% 0,7l
Je to limitovaná edícia od známej francúzskej značky Ferrand Cognac. Oproti svojej základnej verzii Ferrand Cognac 10 Generations získala táto limitka druhotné zrenie v sudoch po portskom víne, ktoré skvele doplnilo chuťovú rozmanitosť tohto koňaku.
Po 5-6 dňovej fermentácii hrozna odrody Ugni-Blanc bol koňak destilovaný v tradičných medených kotloch double pot still zahrievaných priamym plameňom. Po úvodnom zrení v sudoch vyrobených z francúzskeho dubového dreva prišlo na rad sekundárne zrenie v sudoch, ktoré predtým obsahovali portské víno. Do fliaš bol naplnený pri 44% alkoholu pre intenzívnejšiu chuť.