Venchi - horká čokoláda 60% s lieskovými...
60% horká čokoláda s celými piemontskými lieskovými orieškami. Prirodzene bezlepková.
Šípková marmeláda sa používala na natieranie na chleba, k lepeniu vianočného cukrového a samozrejme na výrobu šípkovej omáčky. Je to výborný doplnok k syrom, predovšetkým k čerstvému koziemu syru.
Paštéta z diviaka je prevoňaná divokým korením a jalovcom, je dobre rozotierateľná.
Táto chuťovo výrazná paštéta z naloženého jelenieho mäsa s brusnicami je skutočnou lahôdkou pre znalcov a milovníkov zverinových špecialít.
Nákup na drinks24.sk je bezpečný
Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze
Bezlepkový výrobek
Zloženie :
šípkový džem 175g, paštéta z diviaka na červenom víne 130g, jelenia paštéta s brusnicami 130g
60% horká čokoláda s celými piemontskými lieskovými orieškami. Prirodzene bezlepková.
Ešte stále váhate medzi silou kačacieho foie gras a pochúťkou husacieho foie gras? V Maxim's vám
ponúkame výnimočnú husaciu husacinu.
Za veľmi prijateľnú cenu objavte konzervu husacej husacej pečene. Dokonale doplní vaše slávnostné
jedlá. Oceníte ochutnanie kvalitnej foie gras, vyrobenej v súlade s francúzskou tradíciou.
Táto malá plechovka s hmotnosťou 65 g bude ideálna na aperitív. Ak chcete ochutnať naše foie gras
so svojou rodinou alebo priateľmi, vyberte si 200g husaciu husaciu pečeň...pôžitok z degustácie
zaručený!
Čistá, extra horká čokoláda, 85% kakaa s nízkou kyslosťou. Pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky. Prirodzene bezlepková.
LUXUSNÉ BELGICKÉ PRALINKY : zmes praliniek v bielej, mliečnej a horkej čokoláde.
Mliečna čokoláda s celými lieskovými orieškami z Piedmont. Použité len lieskové orechy z Piedmont. Prirodzene bezlepková.
Pralinky plnené krémom Ganacha poliate bielou čokoládou .
Vyzreté moravské marhule sú ideálnou surovinou na výrobu džemov. Šetrným varením sa nám podarilo čiastočne zachovať kúsky marhúľ. Veľmi obľúbený nie len medzi deťmi.
Jemný mandľový marcipán a aromatický pistáciový marcipán sú dobre spojené s plnou lieskovo - orieškovou nugátovou náplňou a skvele sa rozplývajú na chuťových pohárikoch. Poleva z lahodnej horkej čokolády premení pralinky na malé majstrovské dielo. ti. Mimochodom, kakao použité na čokoládu má 100% certifikáciu UTZ. Bez použitia konzervantov a chemických farbív.
Tyčinka z drobivého nugátu s piemontskými lieskovými orieškami plnená Gianduiou a pokrytá čokoládou.
Extra jemná biela čokoláda. Naše jednoduché, prvotriedne suroviny – kakaové maslo, cukor a prírodná vanilka – sú skombinované tak, aby vám umožnili zažiť čistú sladkosť a krémovosť, ktorá je bez hraníc. Ideálne ako chutné občerstvenie alebo ako dezert - v kombinácii s červeným ovocím alebo pohárom sherry.
Balenie obsahuje :
tortiglioni 350g, Pummarola 280g, korenie Basilico 20g, drevená lyžica
Návod na varenie:
1. Priveďte 5 litrov osolenej vody do varu. ( na 1 liter na každých 100 g cestovín ) a pridajte
cestoviny do vriacej vody. Talianske cestoviny “al dente“ varte odkryté asi 9 minút za
občasného miešania.
2. Kým sa cestoviny varia, nalejte do veľkej Pummarola a spolu s požadovaným množstvom
sušenej bazalky a priveďte do varu.
3. Ihneď pridajte scedené cestoviny a za stáleho miešania varte jednu minútu.
4. Podávajte teplé. Buon appetito!
Lahodná kačacia terina s figami a vínom Loupiac .
Obľúbená likérová čokoláda od Goldkenn, jemná švajčiarska mliečna čokoláda s tekutou náplňou Jack Daniel's Whiskey 8,5%, lahodná kombinácia whiskey a čokolády.
Balenie obsahuje :
Penne 500 g, Fusilli 500g, Pesto Genovese 180g, zmes korenia Piccantissimo 100g
Návod na varenie:
1, Dostatočne osoľte vodu a priveďte do varu. Pridajte požadované množstvo cestovín a varte "
al dentet; asi 9 minút s odokrytým hrncom. Občas premiešame.
2, cestoviny okoreníme podľa chuti
a, Cestoviny GENOVESE: Kým sa cestoviny varia, zohrejte pesto omáčku na miernom ohni. Potom
uvarené cestoviny scedíme a pridáme do horúcej pesto omáčky. Premiešame a podávame horúce.
Buon appetito!
b, Cestoviny PASTA PICCANTE: kým sa cestoviny varia, zohrejte na miernom ohni 1 polievkovú lyžicu
korenia spolu s 3 polievkovými lyžicami olivového oleja. Potom uvarené cestoviny zlejeme a pridáme
do horúcej omáčky. Premiešame a podávame horúce. Buon appetito!
Ručne vyrobená cigara Nougatine Truffle Chocolate. Vnútro cigary tvorí kakaová hmota, ktorá obsahuje nakrájané karamelizované kúsky lieskových orechov z Piedmont, balené vo vrstve horkej čokolády. Prirodzene bezlepková.
Delafaille Bonboniéra obsahuje výborné plnené pralinky z belgickej čokolády v luxusnom zlatom metalickom papiera.
Je vybavená zlatou stuhou a visačkou. Na visačke sú vyobrazené obsiahnuté pralinky.
Obsah: 12 ks belgických plnených praliniek (6 ks mliečnych praliniek, 3 ks z horkej čokolády, 3 ks z bielej čokolády).