Schola Sarmenti - Primitivo Cubardi Rosso 0,75l

18,90 €
S DPH

Červené suché víno SCHOLA SARMENTI Cubardi poteší aj tých najvyberavejších vínnych gurmánov. So svojim 15% obsahom alkoholu patrí k vínam silným, nadýchaným, pôsobivým a prosto nezabudnuteľným. Cubardi sa pripravuje výlučne z odrody Primitivo, pričom hrozno sa zberá ručne a jemne ukladá do vzdušných debničiek. Neskôr vo vinárstve podstupuje ďalší ručný výber, než začne cestu k svojej dokonalosti, pozostávajúcu z polročného zretia vo francúzskych dubových sudoch tonneaux, a z ôsmich mesiacoch vo fľaši pre ďalšie prezretie.

Výsledný nápoj v sebe spája to najlepšie z 65 rokov starých vinohradov, kde sa odroda Primitivo pestuje. Buket vína Cubardi je stelesnením aromatickej komplexnosti s pozvoľným vývojom v nose i na jazyku.

Množstvo
Na sklade nie je dostatok produktov

 

Nákup na drinks24.sk je bezpečný

 

Ak nebudete spokojní, môžete objednávku do 14 dní vrátiť, my Vám obratom vrátime peniaze

Odroda : 100% Primitivo

Farba : rubínová 

Vôňa a Chuť : Intenzívna vôňa zrelého ovocia plynulo prechádza do výrazných tabakových tónov, zavŕšených dotykom čokolády a kávy.

Odporúčanie : ideálne k predjedlám údenín a syrov, druhým chodom na báze červeného mäsa, divine, duseným a duseným mäsám alebo grilovanému mäsu.

Doporučená teplota servírovania : 16 - 18 °C

VIT037

Tabuľka dát

Obsah alkoholu (%)
15
Objem (l)
0.75
Krajina pôvodu
Taliansko
Región
Apulie
Na podnebí / chuť
Suché
Odroda
Primitivo
Farba
Ćervené

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: